Ce schimbări îți aduce anul Calului de Lemn, conform Zodiacului Chinezesc

CLIIMA20140213_0015_1.jpg

Cei născuți în ani de cai (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, 1906) sunt luminoşi, veseli, populari și plini de voie bună

În astrologia chinezească, anii guvernaţi de acest semn zodiacal sunt consideraţi a fi cei mai roditori. Calul este înzestrat cu puteri supranaturale și străbate numeroase obstacole. Aduce cu sine pace şi binecuvântare şi este un simbol de preţ în cultura asiatică.

Anul Calului de Lemn este presărat cu victorii neaşteptate, aventuri care mai de care şi cu doza necesară de romantism, care să ne pună în mişcare. Sunt anunţate călătorii, iar energia şi randamentul merg mână în mână. Totul se desfăşoară pe repede înainte şi dacă te simţi lovită de inspiraţie, fii sigură că este momentul oportun pentru a acţiona întocmai. 

Generalităţi ale celor născuţi în ani ai cailor de lemn

Cei născuți în ani de cai (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, 1906) sunt luminoşi, veseli, populari și plini de voie bună. Ei au temperamente naive, copilăroase, o dispoziție însorită și un farmec natural ce atrage în jurul lor numeroşi oameni. Calul este un animal extrem de intuitiv, astfel că oamenii născuți sub această pecete astrologică îşi urmează întotdeauna bănuielile, iar judecata lor îi ajută să ia deciziile corecte pe tot parcursul vieţii.Pentru 2014, acest aspect nu este conturat tocmai bine. Calea este una anevoioasă şi instabilă. Dacă resimţi multă presiune la locul de muncă, află că o demisie nu-ţi va schimba starea de spirit. Un nou şef, o nouă companie sau o nouă poziţie nu te vor ajuta să-ţi găseşti liniştea. Relaţia cu ceilalţi nu este una grozavă, aşa că va trebui să ai multă răbdare anul acesta. Încearcă să eviţi conflictele de orice fel.

Șobolan

Bani: Activitățile legate de finanţe vor apărea pe întreg parcursul acestui an. Vor apărea multe oportunități de a face bani, însă nu îţi va fi deloc uşor. Toate investiţiile financiare din acest an trebuie privite cu o doză de maturitate şi precauţie. Evită momentele de lăcomie şi vei putea avea un venit modest, dar stabil.

Dragoste: Acest capitol nu este unul extrem de roz. Dacă eşti singură şi în căutarea unui partener, va trebui ca pe parcursul acestui an să ieşi mai mult şi să fii mai sociabilă. Dacă te afli deja într-o relaţie, încearcă să aloci mai mult timp relaţiei tale. Planifică o călătorie alături de partenerul tău şi încearcă să-ţi ţii în frâu temperamentul. Doar astfel relaţia voastră poate funcţiona.

Sănătate: Pentru că se anunţă a fi un an intens, trebuie să înveţi cum să-ţi gestionezi mai eficient timpul. Nu sări de partea cu odihna şi relaxează-te zilnic, după muncă. Dacă ştii că ai avut probleme de sănătate cu rinichii sau cu sistemul cardiovascular în 2013, atunci ar fi indicat să te monitorizezi periodic.

Vacă

Carieră: Te vei concentra destul de mult peacest aspect în 2014. Calul de Lemn va aduce numeroase oportunităţi pentru tine, dar nu uita nici de greutăţi. Vor exista persoane care te vor ajuta să faci faţă provocărilor, astfel că succesul în carieră va fi unul mai mare decât în 2013. Deoarece ai tendinţa de a fi harnică şi de a nu te plânge, şefii îţi vor da atribuţii suplimentare. Dacă sarcinile te suprasolicită, încearcă să găseşti o soluţie, pentru a evita scăderea productivităţii.

Bani: Nu căuta în multe locuri. Venitul stabil al locului de muncă ar trebui să te mulţumească momentan. Evită investiţiile pe termen scurt; mai bine optezi pentru achiziţionarea unei noi locuinţe sau pentru îmbunătăţirea celei actuale.

Dragoste: Nu porni la drum cu speranţe mari, deoarece 2014 nu favorizează neapărat relaţiile de lungă durată. Dacă eşti căsătorită sau te afli într-o relaţie stabilă, va trebui să acorzi mai multă  atenție sentimentelor partenerului. Deoarece te afli sub acest semn zodiacal, tinzi să fii  suspicioasă, critică şi greu de satisfăcut. Anul Calului De Lemn are menirea de a te învăţa ce înseamnă reversul medaliei. Încearcă să tolerezi, să accepţi, să înțelegi, să fii mai grijulie și să ierţi persoana de lângă tine. Doar astfel vei putea construi ceva de lungă durată.

Sănătate: Ai grijă de tine, mai ales când se anunţă drumuri lungi, delegaţii sau concedii în afara localităţii. Concentrează-te pe drum, oricare ar fi el, pentru a evita accidentele. În 2014 ar trebui să începi să faci totuşi acele exerciții fizice cu care te amăgeşti de ceva vreme încoace. Odihneşte-te cât trebuie și acordă atenție sistemului digestiv.

Tigru


Carieră: Îţi îmbunătățeşti capacitatea de lucru și îţi asumi mai multe responsabilități. Anul 2014 te va ajuta să devii mai puternică, iar apropiaţii te vor susţine în orice. Este un moment bun pentru a lucra în echipă. S-ar putea să ai ocazia să faci şi ceva bani extra, deşi nici o promovare nu iese din discuţie.

Bani: Înainte de toate, ai nevoie de un loc de muncă stabil, cu un venit decent. Banii nu vor cădea din cer şi nici nu vei cîştiga la Loto. Va trebui să depui efort şi energie pentru a-i face. Ai grijă ce investiţii vrei să faci.

Dragoste: La acest capitol stai suficient de bine. Dacă ai o relaţie, atunci alocă mai mult timp şi deschide-te mai mult. Dacă treci printr-o perioadă mai dificilă, află care este mărul discordiei. Trebuie să aloci energie în mod constant și să nu laşi ca flacăra iubirii să se micşoreze.

Sănătate
: Se anunţă un an plin de energie. O să ai o stare de spirit bună, dar la asta contribuie mult şi oamenii dragi. Activitățile în aer liber sporesc şi există şansa unei călătorii. Ai grijă pe drum, deoarece în 2014 poţi avea probleme cu  mâinile sau picioarele. Dacă te apuci de sport, încălzeşte-te bine înainte, pentru a evita entorsele. Te ştii cu probleme de digestie? Nu amâna vizita la medic.

Vezi predicțiile pentru următoarele zodii, cât și tabelul cu anii pe clickpentrufemei.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1