Ce înseamnă Luna Plină Albastră și cum sunt afectate zodiile de acest fenomen

luna-albastra.png

Ce înseamnă luna plină albastră
Citeste tot despre: 

Pe 31 octombrie 2020 va aduce nu doar fenomenul de Lună Albastră, ci și numeroase vești importante pentru fiecare zodie în parte. Din punct de vedere astrologic urmează o perioadă extrem de interesantă.

Astrologii anunță că Luna Plină este, în general, un moment important pentru toate zodiile. Totuși, în data de 31 octombrie vom asista la un fenomen cu adevărat special: Luna Plină Albastră din noaptea de Halloween, despre care specialiștii spun că se va mai întâmpla abia în anul 2039!

Mercur retrograd aduce dificultăți în comunicare și tensiuni în relațiile cu cei din jur. Nu prea este indicat să-ți faci planuri, fiindcă ar putea interveni ceva care să strice totul.

De asemenea, Luna Plină Albastră din 31 octombrie 2020 se va alinia cu Uranus și acest lucru va aduce zodiilor schimbări bruște, neașteptate, menite să scoată zodiile din zona de confort.

Totodată, Luna Plină Albastră din noaptea de Halloween aduce un moment prielnic pentru împlinirea unor elemente karmice (încheierea unor relații sau a unor probleme, încheierea unor capitole din viața noastră și începerea unora noi).

Planeta Venus aduce dinamism și echilibru în relațiile amoroase. Deciziile luate în această perioadă vor aduce stabilitate și vor ajuta la construirea unor proiecte sau a unor relații durabile.

Dispare așadar riscul de-a lua decizii impulsive, pe care am putea să le regretăm mai târziu. Luna Plină Albastră din 31 octombrie 2020 ajută mulți nativi să își rezolve anumite probleme și să se bucure de o doză generoasă de optimism și energie, informează a1.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1