Căsătoreşte-te mâine ca să ai noroc!

Citeste tot despre: 

11.11.2011. Ce ne rezervă ziua de mâine? Unii spun că vine sfârşitul lumii, alţii, că vom fi martorii unei schimbări majore a umanităţii, există şi voci care spun că e o zi perfectă pentru căsătorie, dar şi teoreticieni care vorbesc despre o simplă coincidenţă. Oricum ar fi această asociere de cifre se întâmplă doar o dată la 100 de ani.

Ultima oară când am avut în calendar trei de 11, în aceeaşi zi, a fost la 11 noiembrie 1911. Un fenomen foarte ciudat s-a petrecut atunci în oraşul american Kansas.

În dimineaţa acelei zile, termometrele înregistrau 24 de grade Celsius. O vreme caldă pentru mijlocul lui noiembrie. Spre sfârşitul zilei, însă, temperatura a scăzut brusc la minus 12 grade Celsius.

Tot atunci, viscolul violent şi tornadele au înspăimântat oamenii. Dacă ar fi să-i ascultăm pe unii numerologi, mâine, va fi o zi pe care omenirea nu o va uita niciodată, pentru că vom avea parte de o schimbare majoră, scrie "Daily Mail".

Alţi teoreticieni atrag atenţia că 11 noiembrie 2011 este ziua Apocalipsei, a unui nou început. Totodată, specialiştii consultaţi de "Daily Mail" spun că, mâine, ar fi o zi perfectă pentru căsătorii durabile şi fericite. Aşa că nu mai pierdeţi timpul!

Tina Rizea, astrolog: «Cei care se nasc în această zi vor fi foarte talentaţi»

Cu toate că poate părea o zi deosebită, în data de 11.11.2011 evenimentele nu vor fi cu mult mai ieşite din comun, decât cele de la începutul lunii.

Poziţia ocupată de Marte în Fecioară poate prevesti cutremure mici, accidente în trafic terestru şi aerian, incendii, dar nu neapărat pe teritoriul ţării noastre, ci oriunde în lume.

Cei care se vor naşte în această zi au Soarele în Scorpion, aşa că vor fi adevăraţi strategi, iar, în plus, vor fi, de-a lungul vieţii, foarte muncitori şi extrem de talentaţi în mai toate domeniile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1