Care sunt nativii din zodiac cu şanse uriaşe să devină părinţi în 2021

shutterstock_538455151.jpg

În 2021, Universul îşi adună toate forţele şi lucrează pentru nativii din acest top @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Plănuieşti să concepi un bebeluş, să devii părinte în anul ce vine sau intenţionezi să îţi măreşti familia? Avem veşti bune pentru trei semne zodiacale. Anul 2021 anunţă o schimbare importantă de statut pentru următorii nativi, fie că vorbim despre un vis care s-a lăsat aşteptat, fie că vorbim despre îndeplinirea unei dorinţe de a apărea un partener de joacă.

Cert este că meseria de mamă se va potrivi mănuşă pentru trei zodii în anul 2021. Astrologul Susan Taylor, de la MyAstroMag, confirmă că nativii guvernaţi de trei dintre cele 12 semne astrale au şanse reale să afle că aşteaptă să devină părinţi pentru prima dată sau din nou. Bucuria de a experimenta sarcina şi naşterea va fi resimţită de semne zodiacale din triade diferite. Adică nu este vorba, de exemplu, despre zodii din triade de aer sau de foc, ci despre zodii guvernate de elemente diferite, de aer, de apă şi de pământ. În următorul top vei descoperi cei trei nativi care de când începe anul aud în minte râsete cristaline de bebeluş. Ţine cont că previziunile se stabilesc şi în funcţie de casele astrologice şi de ascendent. Cu alte cuvinte, dacă eşti într-o zodie dintre cele trei, cu ascendent în altă zodie dintre cele trei, ţie îţi putem spune de pe acum felicitări!

Descoperă aici care sunt nativii din zodiac care în 2021 îndeplinesc toate condițiile astrale să devină părinți.

Loading...
 
 

Citește și

  • Evenimente neprevăzute, mari iubiri, energie creativă sau probleme de sănătate? Ce ne aşteaptă, oare, în anul 2021? Specialistul Click!, astrolog Lorina, a analizat „dezvăluirile” astrelor şi ne spune la ce să ne aşteptăm în materie de bani, iubire şi sănătate în funcţie de zodia căreia îi aparţinem.

  • Horoscopul lunar - horoscop ianuarie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii ianuarie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii ianuarie spune că nativii din zodia Capricorn sunt grabiţi şi imprudenţi.