Care sunt combinaţiile de zodii fericite în cuplu. Descoperă-ţi jumătatea!

shutterstock_1211933458.jpg

Săgetătorul are nevoie de cineva care îl poate înţelege pe deplin @shutterstock
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Nativii născuţi în anumite semne astrale dovedesc că se înţeleg foarte bine, în special în relaţie. Alţii, însă, orice ar face nu reuşesc să aibă un cuplu sănătos şi sub nicio formă o legătură de lungă durată. Confirmă astrologii că partenerii unor cupluri nu au multe şanse să îmbătrânească împreună, dacă vorbim despre compatibilitatea astrală?

De-a lungul timpului, s-au tras concluzii clare că sunt câteva combinaţii de zodii care ating fericirea în cuplu şi care funcţionează excelent pe termen lung. Cititorii în astre susţin că astrologia joacă un rol important în viaţa oamenilor şi că fericirea chiar este scrisă în stele! Descoperă dacă formezi din punct de vedere astrologic un cuplu reuşit cu perechea ta şi vezi ce anume vă aduce aproape sau care sunt factorii care vă îndepărtează.

Citește aici ce zodii se potrivesc în dragoste și care sunt combinațiile care nu au perspectivă de viitor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la emisiunea „Un Show păcătos" despre previziunile din pragul sărbătorilor de iarnă. „Există riscuri de accidente la sporturilor de iarnă în zona picioarelor în luna decembrie şi ianuarie. Venus care este responsabil de cadouri, de surprize trece toată perioada lui decembrie prin scorpion, care îi face pe mulţi să se gândeacă la cadouri sexy!", a spus astrologul.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5