Ca în filme sau mai are de studiat? Cât de bine sărută bărbaţii în funcţie de zodie

shutterstock_270703703.jpg

Pentru bărbatul în zodia Fecioară totul trebuie să fie perfect @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În general, despre sărut se spune că poate fi scânteia unei noi relaţii. În multe cazuri, sărutul este ca CV-ul bine făcut, care te aduce mai aproape de jobul mult visat. Însă de stilul de sărut al unui bărbat depinde întreaga atracţie, aşa că este important să întâlneşti pe cineva care te va face să uiţi de griji, de planuri, să uiţi de tine. Analizează caracteristicile enumerate la fiecare zodie în parte şi descoperă secretul nativilor din zodiac.

În fond, totul pleacă de la un simplu sărut, nu-i aşa? De modul în care buzele se ating şi de cât de senzual este întregul moment. Din păcate, unii bărbaţi nu stau foarte bine la acest capitol, iar alţii urcă pe locul I pe podium la abilitatea de a săruta ca în filme. Care sunt experţi în tainele sărutul şi care mai au de studiat, află în rândurile ce urmează!

Berbec

Bărbatul Berbec este pasional şi plin de încredere, aşa că aşteaptă-te la un sărut care te va uimi. Motto-ul lui în viaţă este „totul sau nimic֧“, ceea ce înseamnă că acordă importanţă sărutului şi va face tot posibilul să te cucerească din prima.

Descoperă aici secretele fiecărui nativ din zodiac și vezi dacă se potrivește cu ceea ce știi tu despre sărutul bărbaților în funcție de horoscop.

Loading...
 
 

Citește și