Balanţele fac bani mulţi în august!

Citeste tot despre: 

Săgetătorii vor fi în pericol să renunţe la câştiguri, iar leii cheltuiesc bani în exces! Specialistul Click!, astrologul Tina Rizea, vă spune, în marele horoscop al sezonului estival, cum staţi cu banii vara asta. Citiţi mâine cum veţi sta cu sănătatea!

Berbec 21.03 - 19.04

În lunile iunie şi iulie acumulează datorii pe la prieteni şi exploatează financiar cu nonşalanţă pe aproape toţi membrii familiei. În august apar şanse, muncesc mult şi încep să-şi achite datoriile.

Taur 20.04 - 20.05

Şansele financiare sunt constante întregul interval, numai că aveţi, din nou, şi foarte multe datorii de achitat. S-ar putea spune că nu mai sunteţi cei mai norocoşi nativi din punct de vedere economic.

Gemeni 21.05 - 21.06

Norocoşi din aproape toate punctele de vedere, veţi cheltui până la ultimul bănuţ pe investiţii nu neapărat necesare. Din luna iulie, situaţia financiară se poate complica prin acumularea datoriilor.

Rac 22.06 - 22.07

Din iunie câştigurile sunt în cădere liberă, iar din august învăţaţi să fiţi mai economi. De la jumătatea lunii septembrie veţi fi şi mai puţin cheltuitori, chiar dacă nu veţi fi lipsiţi de fonduri.

Leu 23.07 - 22.08

În iunie şi iulie cheltuiţi şi banii pe care nu-i aveţi, dar în septembrie veţi reuşi să aveţi câştiguri fără să depuneţi eforturi deosebite. În ultima lună a verii fiţi atent la datoriile faţă de amici!

Fecioară 23.08 - 22.09

Nivelul câştigurilor va fi acceptabil, numai că vor apărea noi datorii. Din iulie, veţi fi tentat să faceţi mai multe investiţii decât vă puteţi permite. Trebuie să profitaţi de toate şansele ce apar.

Balanţă 23.09 - 23.10

Cea mai impresionantă lună pentru dv., din punctul de vedere al câştigurilor financiare, va fi august. Balanţa financiară vi se pare din ce în ce mai împovărătoare şi o „apreciaţi" ca pe o pedeapsă.

Scorpion 24.10 - 22.11

Doar luna iunie va fi pentru dv. un adevărat izvor de şanse financiare, de tot felul. Tendinţa de a fi cumpătat vă ajută mult în restul intervalului. În septembrie va trebui să fiţi atent la investiţii.

Săgetător 23.11 - 21.12

Ştiţi deja că trebuie să fiţi mult mai chibzuiţi şi să vă administraţi fondurile cu atenţie. În luna iulie veţi avea şi şanse deosebite de a deveni mai prosper, dar persoana iubită rămâne cheltuitoare.

Capricorn 22.12 - 20.01

Dorinţa de a deveni deosebit de prosper este în cazul dv. aproape obsesivă, numai că şansele financiare fluctuează întreaga vară. Din luna august, însă, aveţi posibilitatea de a vă consolida bugetul.

Vărsător 21.01 - 19.02

Întreaga vară vă veţi bucura de multiple şanse de câştiguri financiare. În luna august, totuşi, veţi face şi investiţii cel puţin ciudate, pe care numai dv. continuaţi să le consideraţi foarte inspirate.

Peşti 20.02 - 20.03

Doar dv. consideraţi că munciţi foarte mult pentru bani prea puţini. În realitate, sunteţi chiar bine recompensat. În lunile iulie şi august relaţia cu băncile sau datornicii devine mult mai relaxată.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1