Anul Porcului de pământ 2019. Cine va avea mulți bani

porc_mistret.jpg

incepe anul mistretului de pamant 2019
Marți, 5 februarie 2019, începe Anul Porcului de pământ în zodiacul chinezesc
FOTO: adevarul.ro

Marți, 5 februarie 2019, este momentul când Câinele transferă puterea Porcului de Pământ, ultima zodie din Horoscopul chinezesc. Anul 2019 pune accentul pe stabilitatea financiară dobândită prin eforturi substanțiale.

Marți, 5 februarie 2019, începe Anul Porcului de pământ în zodiacul chinezesc. Astrologii spun că vom avea bani doar prin muncă asiduă și nu prin venituri nemeritate. De asemenea, zodiacul chinezesc anunță câștiguri semnificative, direct proporționale cu eforturile depuse în acest sens.

Anul Porcului de pământ 2019, banii

Stabilitatea financiară va fi asigurată de disponibilitatea de a depune eforturi considerabile. Nu încercați să faceți mai mult decât puteți doar pentru a vă asigura un câștig financiar suplimentar, căci acesta va apărea greu.

Pentru a obține profit, în 2019, va fi nevoie de o disponibilitate absolută ca timp și resurse. Veniturile din proiectele individuale se vor obține destul de greu, de aceea este foarte important să nu forțați lucrurile, căci acestea trebuie să urmeze o cale firească, pentru ca, în cele din urmă, să vă puteți bucura de câștigul financiar mult așteptat.

Anul Porcului de pământ 2019, economii

Anul Mistrețului de pământ este un an al economiilor și al previziunii financiare. Cumpătarea trebuie să fie cuvântul de ordine în acest an. Aveți grijă la excesele de ordin financiar, la cheltuielile de anvergură și la investițiile pe termen lung!

Anul Porcului de pământ 2019, împrumuturi

Nu luați bani cu împrumut în 2019 împrumuturile: vă pot afecta situația financiară. Încercați, pe cât posibil, să nu luați împrumuturi mari, pe perioade lungi.

Sursa: chinesenewyear.net

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1