Anul Nou Chinezesc: Anul Caprei de Lemn vine cu surprize neaşteptate

capra_de_lemn_zodiac_chinezesc.jpg

capra de lemn anul nou chinezesc
La 19 februarie începe Anul Caprei de Lemn

Din data de 19 februarie, când este Lună Nouă, păşim în Noul An Chinezesc-Anul Caprei de Lemn şi vom fi sub guvernarea ei până în data de 7 februarie 2016. În acest interval, vom parcurge o etapă favorabilă, marcată de multe bucurii şi de schimbări cu efecte benefice pe plan profesional şi material.

Nu vor lipsi nici evenimentele neprevăzute, dar vor fi depăşite cu bine. În acelaşi timp, în viaţa noastră se răsfrâng şi trăsăturile specifice imprevizibilei Capre de Lemn. Îmbucurător este faptul că putem depăşi cu bine capriciile şi încăpăţânarea persoanelor din anturajul nostru (trăsături specifice acestui semn zodiacal). În final, şi din situaţiile imprevizibile, Capra de Lemn iese cu bine din diverse încurcături şi ne poartă noroc. Acest semn zodiacal îi ocroteşte pe îndrăgostiţi- fie că au trecut prin multe decepţii, că sunt singuri, fie că sunt în căutarea sufletului-pereche.   

Rămân în urmă amintirile neplăcute

În anul Caprei de Lemn vom fi tentaţi să scăpăm de amintirile neplăcute şi să ne eliberăm de urmările necazurilor care ne-au tracasat multă vreme. Mai mult, vom căuta o persoană potrivită care să ne ajute să rezolvăm repede şi bine orice prioritate.

Gata cu necazurile! Capra se îmbărbătează singură şi încearcă să se bucure de orice clipă frumoasă şi de compania persoanelor flexibile, utile şi perseverente. În orice anturaj, Capra vrea să iasă în evidenţă şi să se bucure de oportunităţi.

Artiştii şi meşteşugarii se bucură de succes

Artiştii, meşteşugarii, dar şi persoanele fizice autorizate vor continua să se evidenţieze, pentru că nu vor renunţa la crezul lor.

Perseverenţa şi proiectele bine gândite, totdeauna, vor fi  încununate de succes.

Energia transmisă de Capră este de bun augur pentru fiecare dintre noi. De aceea, în acest an, nu vom abandona iniţiativele dificile.  Nu trebuie să uităm însă, că tot ce este prea mult strică. Mai mult,  dacă ne implicăm în activităţi despre care nu cunoaştem amănunte, riscăm să ne confruntăm cu situaţii care ne scapă de sub control.

Energia Yin şi elementul Lemn

În astrologia chineză, zodia Caprei răspândeşte energie Yin, care simbolizează liniştea, tihna, stabilitatea şi buna organizare. Caracteristicile energiei Yin sunt compatibile cu elementul Lemn al acestui an, iar lemnul pune accentul pe dezvoltarea armonioasă în concordanţă cu legile naturii.  

Anul Caprei, este un an al speranţei şi ne oferă, fiecăruia dintre noi, un dar de neuitat. Vom reuşi să rezolvăm multe probleme restante, iar idealurile noastre cele mai îndrăzneţe se pot concretiza.      

Elementul Lemn al anului are două atribute importante:  flexibilitatea şi puterea de convingere în relaţiile interumane. Totodată, acest element ne permite să începem proiecte  semnificative în multe domenii de activitate.

În 2015, se remarcă, la scenă deschisă, adepţii ideilor novatoare.  

Sănătatea în Anul Caprei de Lemn

În problemele de sănătate, trebuie să ţinem seama de  aspectul Yin sau Yang. Anul 2015 este influenţat de elementul Yin  (feminin). De aceea, femeile trebue să acorde o atenţie sporită problemelor de sănătate.

Energia Yin influenţează sistemul osos, iar dieta bogată în calciu le va fi de mare ajutor femeilor.  

Deoarece anul 2015 este dominat de elementul Lemn, medicina tradiţională chineză ne spune că  Lemnul este asociat cu problemele ficatului. Datorită funcţiilor importante pe care acest organ le îndeplineşte în corpul nostru, pe bună dreptate, ficatul este numit laboratorul organismului.

Medicina tradiţională chineză ne reconadă: Pentru a preveni apariţia bolilor hepatice, trebuie să îndeplinim trei condiţii importante: să ne menţinem armonia interioară, să  avem o dietă echilibrată şi să facem multă mişcare în aer liber.   

În acelaşi timp, în acest an, lemnul Yin influenţează şi starea de sănătate a ochilor. 

În Anul Caprei de Lemn vor fi descoperite noi terapii anticancer, deoarece Capra este singurul erbivor care nu se îmbolnăveşte de cancer. 

În 2015 vom investi banii cu spor? Ne putem permite momente de răsfăţ memorabile? Ne promovăm ideile îndrăzneţe?

Iată cum şi când vom fi mai norocoşi în anul Caprei de Lemn

Capra (Racul) are noroc la bani!

Voi, nativii Capră, veţi avea multe evenimente de sărbătorit în acest an. Veţi fi norocoşi la bani, în carieră, dar şi în dragoste ! Chiar dacă sunteţi obişnuiţi să ţineţi sub control fiecare bănuţ, vor fi momente când veţi fi tentaţi să risipiţi banii pe fleacuri. Dacă apar probleme financiare majore în primăvară îndeosebi, evitaţi să faceţi credite importante la bănci. Toamna este anotimpul vostru norocos : veţi reuşi să economisiţi bani şi să faceţi investiţii avantajoase. Tot acum, veţi descoperi şi alte  surse financiare suplimentare.

Oricum, în comparaţie cu anul trecut, toţi nativii vă bucuraţi de  mai multe reuşite. În acelaşi timp, în carieră, nativii perseverenţi vor fi promovaţi în funcţie.

Dragostea va fi suverană, îndeosebi în viaţa cuplurilor care  preţuiesc tradiţia armoniei. Tinerii burlaci au şansa să-şi găsească sufletul- pereche şi să se căsătorească în a doua parte a anului.  

Maimuţa (Leul) ese bucură de oportunităţi

Nativii Maimuţă se bucură de multe oportunităţi în acest an!

Perseverenţa, abilitatea şi îndrăzneala îi propulsează pe aceşti nativi pe scara socială. Cei care au avut multe pierderi financiare, în anul care s-a încheiat de curând, vor reuşi să le recupereze.  

În diferite asocieri, în lansarea noilor proiecte pe termen mediu, dar şi în călătoriile de afaceri, 2015 aduce nativilor Maimuţă avantaje financiare. Îndeosebi, nativele zodiei se vor bucura de energia creatoare specifică Anului Caprei, când vor descoperi soluţii originale în proiectele de anvergură.  

În 2015, Maimuţele vor avea bucurii şi în viaţa personală, dacă  pornesc în căutarea sufletului- pereche pe planeta iubirii.

Cocoşul (Fecioara) să nu amâne niciun proiect

Şi pentru voi, Cocoşii, Anul Caprei de Lemn va fi generos, dacă  păstraţi cadenţa în munca de zi cu zi. Proiectele voastre realiste, în carieră şi în familie, se pot concretiza la timp, iar lunile de primăvară şi de vară reprezintă etapele cele mai eficiente.

În aceste anotimpuri, obiectivele voastre realiste şi precise, se pot împlini.    

Pentru voi, câştigurile suplimentare vor fi rodul unor eforturi fizice şi intelectuale realiste. Şi în viaţa personală, veţi avea noroc şi veţi cunoaşte persoane loiale şi flexibile. În acelaşi timp, sufletul-pereche întâlnit de voi în Anul Caprei de Lemn va avea o situaţie financiară bună, iar în momentele de criză puteţi conta pe sprijinul lor dezinteresat.  

În acest an, veţi obţine rezultate, peste aşteptări, voi, Cocoşii care lucraţi după un grafic precis, fără să vă abateţi nici o zi de la programările făcute: meseriaşii de mare precizie, arhitecţii, cadrele medicale, dar şi cei care lucraţi în domeniul creaţiei: scriitori,  artişti, arhitecţi, ziariştii, cu toţii veţi fi în topul preocupărilor pentru câştiguri suplimetare. Lansarea unor noi produse naturiste legate de creşterea imunităţii înseamnă o altă sursă de venituri suplimentare.

Câinele (Balanţa), slalom printre obstacole

În acest an, pentru voi, înfloresc proiectele de familie. În schimb, în carieră şi pentru obţinerea unui nou loc de muncă, trebuie să faceţi slalom printre obstacole. În relaţiile cu persoanele oficiale şi cu şefii voştri apar unele conflicte care vă complică existenţa. Prin diplomaţie, se conturează oportunităţi în relaţiile cu persoanele de decizie, unde lucrurile vor evolua mult mai bine în vară, în iunie şi august, îndeosebi. Se poate spune că neastâmpărul Caprei vă influenţează în proiectele originale şi veţi fi tentaţi să terminaţi mai repede orice lucrare, fără să evaluaţi riscul pierderilor care apar în astfel de situaţii.

Cei care susţineţi un test profesional, trebuie să vă pregătiţi foarte bine, pentru că în comisia de evaluare vor fi persoane foarte exigente, iar voi trebuie să demonstraţi că sunteţi profesionişti de elită. În acest an, marea voastră şansă provine din familie. Cea mai dragă persoană din viaţa voastră, chiar şi rudele mai capricioase vă susţin în situaţiile delicate.

Mistreţul (Scorpionul), călăuzit de diplomaţie

În acest an, mulţi dintre voi vă redresaţi din punct de vedere  financiar şi veţi reconstrui ceeea ce aţi pierdut în ultimii doi ani.

În momentele critice, voi, Mistreţii, trebuie să fiţi activi şi perseverenţi şi să nu purtaţi discuţii în contradictoriu cu persoanele care au fost, mereu, alături de voi. Diplomaţia ca fi călăuza voastră norocoasă care vă ajută să stingeţi conflictele, duşmanii voştri  declaraţi în Anul Caprei de Lemn.  Din acest punct de vedere, nu va fi prea uşor pentru voi; cu voinţă, puteţi depăşi subiectivitatea celor capricioşi din anturajul vostru.      

În dragoste, în Anul Caprei, Mistreţii singuri şi decepţionaţi veţi găsi persoana care să vă înţeleagă şi să vă aprecieze, cu condiţia să nu căutaţi „nod în papură” în relaţiile interumane.

Talentul de a face bani din piatră seacă se remarcă pe tot parcursul anului şi, deseori, veţi acoperi pierderile financire de anul trecut.  

Şobolanul (Săgetătorul), în Anul bucuriilor  

Iată că Anul Caprei vă întâmpină cu multe bucurii, cu speranţe şi   reuşite evidente. Treceţi cu mai multă uşurinţă, ca de obicei, peste obstacole şi rivalităţi de tot felul, pentru că prezenţa voastră de spirit se accentuază sub influenţa Caprei de Lemn, care guvernează acest an.

Ca o noutate, petreceţi mai multe clipe frumoase, de relaxare. În acelaşi timp, în prima jumătate a anului veţi învăţa să vă adaptaţi din mers la schimbările rapide. Din iulie, vă bucuraţi de mai multă linişte sufletească, iar provocările sâcâitoare de la începutul anului  rămân departe de voi.

Călătoriile romantice vă oferă şi ele surprize plăcute şi bănoase, pentru că vă inspiră să demaraţi proiecte inedite.

În august, Cupidon vă răsfaţă aşa cum crede el de cuvinţă. Totuşi, pentru ca totul să se finalizeze cu bine, în orice context, trebuie să nu încurajaţi suspiciunile. De asemenea, în viaţa de familie, nu este bine să lăsaţi să se strecoare între voi şi cei dragi dureroasele semne de întrebare.        

Bivolul ( Capricorn) , atenţie la confruntări!

Pentru voi, Anul Caprei de Lemn va fi destul de complicat, pentru că nu veţi avea prea multe clipe de linişte sufletească. Provocările vă aşteaptă la fiecare pas, iar schimbările vin când vă este lumea mai dragă. Chiar dacă sunteţi mai liniştiţi din fire decât Capra, este în avantajul vostru să fiţi pregătiţi pentru orice fel de provocare.  

Veţi călători mai mult în acest an, veţi cunoaşte mai mulţi oameni deosebiţi care să vă inspire în iniţiativele deosebite.

Este bine că vă străduiţi să ieşiţi din confruntări cu fruntea sus. Dragostea este un sector privilegiat şi celibatarii se vor decide repede să spună „Da!” şi să-şi întemeieze o familie.  

Profesiile legate de agricultură ar putea să vă aducă ceva câştiguri, dar mult mai modeste decât în anul trecut.

Jocul întâmplării poate fi o şansă pentru voi, cei perseverenţi.

Tigrul (Vărsătorul) va învăţa lecţia prudenţei

În ciuda aparenţelor, pentru voi, deciziile temerare se pot finaliza cu bine. În orice competiţie, dovediţi că puteţi exploata şansele care apar cu ajutorul unor persoane născute în zodia Caprei de Lemn. Chiar şi în proiectele monotone puteţi obţine unele avantaje, pentru că veţi învăţa să speculaţi momentele favorabile, după exemplul Caprei.        

 Deşi faceţi rost de bani pentru situaţiile fortuite, este posibil să-i  cheltuiţi mai repede decât v-aţi programat. De la rudele de acelaşi sex, puteţi învăţa la timp lecţia prudenţei. Pentru voi, şi în acest an  sunt de bun augur proiectele originale în domenii relativ noi, cum sunt marketingul, resursele umane sau sociologia. De asemenea, puteţi obţine câştiguri dacă veţi fi lideri de grupuri profesionale sau creatori de imagine.

Din punct de vedere profesional, este bine să depăşiţi statutul pe care-l aveţi la începutul anului.

Iepurele (Peştii)va avea spor la bani

Norocoşilor!  Anul acesta vă întâmpină cu surprize  plăcute, iar şansele în diferide domenii apar periodic. În mod neaşteptat, în diferite împrejurări, norocul vine în calea voastră.

Munca voastră susţinută va fi apreciată de persoanele de decizie şi va fi remunerată corespunzător. În acelaşi timp, acum, acum aveţi curajul să vă cereţi drepturile. 

Problemele nerezolvate anul trecut îşi găsesc rezolvarea în etape, până în toamna acestui an. În carieră, veţi fi mai norocoşi pentru că spiritul de competiţie vă ambiţionează. Voi, nativii Iepuri preocupaţi de tranzacţii şi de turism veţi câştiga în plus, pentru că în aceste sectoare aveţi şansa să scoateţi bani şi din piatră seacă.    

De asemenea, veţi avea spor la bani, dacă veţi fi generoşi cu persoanele aflate în dificultate.

Dragonul (Berbecul), discreţia, asul său norocos

Curajul şi consecvenţa sunt atuurile voastre în acest an. Cei mai mulţi dintre voi veţi renunţa la activităţi care nu au dat randamentul dorit. Veţi renunţa şi la colaborări care v-au obligat să

faceţi compromisuri şi să investiţi fără prea multe avantaje.

Din această primăvară, vă orientaţi spre noi activităţi şi vă străduiţi să dezvoltaţi proiecte îndrăzneţe şi bănoase.

În acest an, discreţia poate fi asul vostru norocos. Ideile îndrăzneţe şi utile ar putea să se concretizeze, dacă păstraţi discreţia. În acest an, concurenţa este la datorie şi proiectul vostru de suflet ar putea să  trecă „graniţa” şi să ajungă pe masa de lucru a rivalilor voştri.     

Cei care sunteţi pasionaţi de cercetare sau practicaţi un sport de  performanţă vă bucuraţi de o reuşită pe care o aşteptaţi de multă vreme.

Şarpele (Taurul), ajutat de şanse neaşteptate  

Anul Caprei de Lemn vă poartă noroc, dacă vă ocupaţi numai de priorităţile voastre. În acest context, veţi fi mulţumiţi de situaţia financiară. Când nu vă implicaţi în activităţile colaboratorilor şi persoanelor din anturajul familiei, atunci veţi avea spor şi nu veţi fi obligaţi să aceptaţi compromisuri. 

De asemenea, dacă evitaţi să -i criticaţi pe cei din anturajul vostru, veniturile suplimentare nu vor întârzia să apară.

Din vară, aveţi posibilitatea să investiţi în obiecte de folosinţă îndelungată.  

Şi în cazul vostru,  jocul întâmplării vă aduce beneficii nesperate. În lunile de primăvară, vigoarea voastră este la cota performanţelor. De aceea, în acestă etapă a anului, Capra vă ajută să acumulaţi informaţii inedite şi bani. În acest mod, proiectele voastre discrete se pot concretiza şi vor trezi uimire şi invidie , în egală măsură.  

Calul (Gemenii) îşi împlineşte dorinţele  

Puţine zodii sunt favorizate de configuraţia astrală aşa cum sunteţi voi ! Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu Capra (vreţi să rezolvaţi totul în linişte şi să vă bucuraţi de dragostea sufletului- vostru pereche). De aceea, anul acesta vi se împlinesc multe dorinţe şi veţi profita de şansele care apar în calea voastră. Elementul Lemn anticipează pentru voi prosperitatea şi resurse financiare suplimentare. În Anul Caprei de Lemn, voi, Caii, veţi fi mai norocoşi decât speraţi, pentru că veţi zburda în elementul vostru. O casă nouă, o nuntă ca-n poveşti, o călătorie visată, fără sacrificii materiale prea mari, totul este posibil pentru voi.

De asemenea, proiectele pe care le împliniţi  prin metode inedite, urmând căi mai puţin bătătorite, se pot împlini Anul Caprei,  energice şi inventive.   

Veţi câştiga mai bine dacă lucraţi în mass-media, dacă veţi fi purtători de cuvânt sau dacă vi se oferă un post în străinătate de prietenii voştri pe care aţi contat totdeauna.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1