Anul Calului de Lemn ne aduce multe aventuri

CLIIMA20140128_0097_1.jpg

Anul Calului de Lemn

În astrologia chinezească, anii guvernaţi de acest semn zodiacal sunt consideraţi a fi cei mai roditori. Calul este înzestrat cu puteri supranaturale şi străbate numeroase obstacole. Revista „Click! pentru femei“ îţi spune ce prevesteşte anul Calului de Lemn, care începe la 31 ianuarie 2014 şi se va termina pe 18 februarie 2015.

Anul Calului de Lemn este presărat cu victorii neaşteptate, aventuri care mai de care şi cu doza necesară de romantism, care să ne pună în mişcare. Sunt anunţate călătorii, iar energia şi randamentul merg mână în mână.

Totul se desfăşoară pe repede înainte şi dacă te simţi lovit de inspiraţie, fii sigur că este momentul oportun pentru a acţiona întocmai. Cei născuţi în ani de cai sunt luminoşi, veseli, populari şi plini de voie bună.

Ei au temperamente naive, copilăroase, o dispoziţie însorită şi un farmec natural ce atrage în jurul lor numeroşi oameni.

Calul este un animal extrem de intuitiv, astfel că oamenii născuţi sub această pecete astrologică îşi urmează întotdeauna bănuielile, iar judecata lor îi ajută să ia deciziile corecte.  

La capitolul dragoste, Anul Calului aduce multă agitaţie. Cei singuri vor avea parte de multe întâlniri şi aventuri, dar şansele să-şi găsească sufletul pereche sunt destul de mici. Dacă vreţi să vă căsătoriţi, e indicat să alegeţi o dată apropiată fie de ziua de naştere a mirelui, fie a miresei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1