Anul 2021 aduce o misiune foarte grea pentru Guvern. Explicația astrologului

Citeste tot despre: 

După un 2020 marcat de pandemia de Covid-19, noul an nu pare să înceapă sub auspicii optimiste. Specialistul Click!, astrolog Lorina, ne spune care sunt previziunile pentru România.

După un an aşa de dificil, cu atâtea restricţii şi probleme majore care au cutremurat sistemele din temelii, ar trebui să sperăm că lucrurile se vor linişti. Pe de-o parte da, se vor mai relaxa, odată cu eliberarea Capricornului, dar pe de altă parte, odată cu schimbarea care bate la uşă pe fondul unei energii de tip Vărsător, va creşte nervozitatea oamenilor, în condiţiile în care începem să traversăm efectele crizei declanşate în anul anterior. Multe lucruri nu vor mai fi cum le ştiam înainte, deşi mulţi încă mai speră că viaţa lor se va reîntoarce exact în punctul din care au plecat. Îi sfătuiesc pe aceştia să-şi deschidă minţile, să se adapteze şi să-şi pună creativitatea şi inventivitatea la treabă, dacă vor să le fie bine.
Anul 2021 este unul de tranziţie, complicat, în contextul în care oamenii încă nu înţeleg că schimbarea tiparelor învechite este ireversibilă. Vin în continuare evenimente care au rolul de a arăta ce trebuie lăsat definitiv în urmă, ce e încă bun şi merge adaptat pe viitor şi unde trebuie restructurare majoră.
Există o tendinţă îndreptată spre obţinerea de libertăţi, dar şi spre luare de măsuri şi votare de drepturi ale marilor colectivităţi. În acelaşi timp, există riscul de revolte în cele mai excentrice şi surprinzătoare moduri. Guvernul va avea o grea misiune în aceste condiţii, căci nu-s excluse mişcări sociale pe fondul eventualelor restricţii, al nemulţumirii populaţiei, al sărăciei accentuate de efectele mari ale crizei pornite anul trecut, al lipsei locurilor de muncă, al pierderilor suportate, al incapacităţii de plată a datoriilor. Multe vor fi legate de partea financiară şi de zona muncii. Iar în astfel de situaţii, diplomaţia celor din conducere va fi esenţială, mai ales că există riscul ca o adunare paşnică să se transforme imediat într-un adevărat incendiu şi să se găsească răuvoitori cu tendinţe extremiste să provoace.
A ajunge la o înţelegere, colaborare şi un consens pentru binele fragil deocamdată al naţiunii, va fi esenţial ca cei de la conducere şi clasa politică să înţeleagă. Orice tendinţă de individualism şi egoism, orice iresponsabilitate şi imoralitate, ar aduce mari tensiuni, cu repercusiuni grave asupra oamenilor.
Oricât s-ar dori un plan pe termen lung, va fi imposibil de realizat un asemenea proiect anul acesta, ba chiar indic mai curând flexibilitate pe termen scurt şi mediu, cu elaborare de mai multe variante care să fie puse la bătaie. 

Loading...