Ai grijă să nu le pui pe fugă! Top trei zodii care au nevoie de independenţă într-o relaţie

Citeste tot despre: 

Să fii îndrăgostită iremediabil înseamnă, uneori, să-ţi pierzi identitatea şi să-ţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu partenerul de cuplu. Alte zodii, însă, nu concep acest lucru, întrucât vor cu orice preţ să fie independente.

O relaţie te poate schimba drastic, e adevărat, însă e important să conştientizezi care sunt lucrurile care te fac fericită şi care nu îţi aduc niciun pic de bucurie. Ba mai mult, trebuie să ştii că există unele zodii care au nevoie de independenţă mai mult decât orice.
 Care sunt aceste zodii, află mai jos: 
1. Gemeni
Femeile Gemeni îşi doresc tot mai multă independenţă, chiar şi într-o relaţie. Pentru ele este extrem de important să se simtă tot mai sigure pe sine şi să nu aibă nevoie să apeleze la cei din jur. Au nevoie în mod constant ca partenerul să le înţeleagă aceste momente deoarece independenţa face parte din felul în care sunt ele. Spiritul liber, dar şi de aventură este ceea ce le ţine mereu în contact cu cei din jur, iar astfel ajung să aibă parte de experienţe inedite. Însă, dacă partenerul nu este total de acord cu acest fel de a fi, încearcă totuşi să îi explici că prin acest mod, tu eşti fericită.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Trei zodii afectate de Luna Plină în Peşti. Berbec, probleme mari în dragoste

La asta nu se aştepa nimeni! Decizia drastică luată de Claudia Pătrăşcanu după ce s-a despărţit de soţ

Loading...

Citește și