Află interpretarea viselor despre vacanţă!

Dorul de vacanţă, de mare şi de frumuseţile ei îţi presară visele cu imagini de poveste? Descifrează-le mesajul cu ajutorul micului nostru dicţionar.

Nu-i întâmplător dacă te visezi pe-o plajă aurie cu palmieri şi cu apă cristalină. Acest lucru dovedeşte cât de mult îţi doreşti să evadezi din cotidian, departe, într-o vacanţă pe care să nu o uiţi uşor. Dincolo de realitate, dacă în vis eşti cu familia, iar peisajul e însorit, vara aceasta este semn de prosperitate şi de bunăstare.

Dacă visezi scoici…

…înseamnă că-ţi vei găsi, cât de curând, perechea, unde altundeva decât, la mare? Dacă te-ai înţepat într-o scoică, vei întâmpina o perioadă plină de incertitudini.

Tot răul spre bine, căci spre finalul verii îţi vei da seama cine-ţi merită cu adevărat dragostea. Dacă descoperi o perlă într-o scoică, vei primi o veste bună. Poate fi legată de o promovare sau de o deplasare în ţară. Mai mult, o scoică mare poate simboliza nevoia de protecţie din partea unei persoane de sex opus şi, în acelaşi timp, vulnerabilitatea în faţa persoanelor mature.

Dacă visezi delfini…

…sărind în valurile mării înseamnă că ai curaj şi putere de adaptabilitate. Dacă ţi-ai schimbat de curând profesia, îţi va fi destul de uşor să treci peste toate încercările la care eşti supusă.

Chiar dacă cineva încearcă să te pună într-o lumină proastă, îl vei copleşi cu inteligenţa şi cu tăria ta de caracter. Delfinii în adâncul mării prevestesc venirea pe lume a unui copil, emoţii puternice, comunicare, bucuria de a trăi, agilitate.

Dacă visezi că eşti sirenă…

...şi că ai răpit cu frumuseţea şi cu cântecul tău inima unui bărbat, reuşeşti să treci cu bine peste o boală, o încercare grea, peste o depresie care te încearcă de mult timp, un proces sau un examen foarte important.

Dacă auzi sirene cântând înseamnă că vei primi veşti neimportante sau că cineva încearcă să-ţi întindă o cursă. Cu toate astea, nu vei cădea în ea, deoarece ai o intuiţie bine dezvoltată.

AFLĂ AICI CE ÎNSEAMNĂ DACĂ VISEZI FOC DE TABĂRĂ, PESCĂRUŞI SAU APA

Loading...