Află ce-ţi prezice horoscopul în perioada 7-13 octombrie!

Taurii rămân fără bani iar racii trebuie să înveţe să ţină secrete.

BERBEC

Duioşia faţă de persoana iubită este însoţită de dorinţă de răzbunare, iar dragostea, de răzvrătire şi critică. Mult mai combative, aceste native se consideră invulnerabile şi acţionează ca atare. În sufletul lor, se strâng multe nemulţumiri şi îşi fac nenumărate procese de conştiinţă nemeritate.

TAUR

Vă găsiţi în situaţia de a împrumuta bani pentru coşul casei, dar deocamdată nu vă pare rău. Pot apărea şi câştiguri „consistente” neaşteptate, pe care însă le risipiţi cu nonşalanţă. Vizitele primite vă irită, la începutul intervalului, din cauza orelor nepotrivite. Performanţele dvs. profesionale sunt invidiate de aproape întregul anturaj, aşa că veţi încetini puţin ritmul. Cele mai multe native se îndrăgostesc şi au impresia că nu pot scăpa decât prin iubire de nenumăratele tensiuni cotidiene. Starea de sănătate este „tulburată” doar de neînsemnate colici abdominale ori de dureri de picioare.

GEMENI

Întreg intervalul, se înregistrează o stare critică din punct de vedere financiar (sunteţi nevoită să faceţi cheltuieli suplimentare pentru partenerul de viaţă ori pentru familia acestuia). Indiscreţiile sunt periculoase şi ar fi bine să le evitaţi, chiar dacă sunteţi îndemnată de către adversari.

RAC

Este bine să nu faceţi declaraţii amănunţite despre planurile, proiectele dvs. de viitor, pentru a nu avea surprize foarte neplăcute, tocmai din partea partenerului de viaţă. Libertatea de exprimare şi de acţiune este restrânsă întreg intervalul pentru fapte de care nu sunteţi vinovate în niciun fel.

LEU

Este posibilă, miercuri, o criză a organelor afectate deja de boli (nativele fără probleme până acum, tinere ori vârstnice, vor avea dureri la picioare ori migrene persistente). Mare atenţie se recomandă îndeosebi femeilor tinere, care vor face afirmaţii profesionale gratuite sau chiar lipsite de logică.

VEZI AICI CONTINUAREA

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1