Află ce îţi rezervă astrele în sezonul estival din 2011!

CLIIMA20110704_0030_1.jpg

Horoscop estival 2012

Dacă e să ne luăm după horoscop, vara lui 2011 se anunţă una în care lucrurile se întâmplă cu rapiditate. Nu e loc pentru plictiseală. Aşteaptă-te la schimbări pe toate planurile!

Berbec

Pentru tine, vara asta primează viaţa personală. Cauţi să-i faci surprize partenerului tău, care va încerca la rândul lui să te surprindă. Dacă eşti singură, deschide bine ochii atunci când întâlneşti pe cineva. S-ar putea să fie cel pe care-l aştepţi. Astrele te asigură că în vara asta nimic nu e întâmplător. Dincolo de preocupările tale personale, fii atentă la bani şi încearcă să nu acumulezi datorii!

Taur

Trăieşti o perioadă destul de agitată pe plan profesional şi abia spre sfârşitul verii îţi vei face timp pentru vacanţă. Dar la final poţi constata că a meritat, pentru că veniturile tale au crescut. Astrele nu ţi-au pregătit însă şi provocări în dragoste. Pe plan personal, trăieşti zile liniştite, dar parcă uneori simţi nevoia să se întâmple ceva extraordinar. Poate de la toamnă!

Gemeni

Eşti tentată să cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi, vrei să pleci în concedii extravagante şi să-ţi satisfaci toate poftele. Nu e cea mai bună variantă! Abia spre sfârşitul verii un contract sau un nou job ti-ar putea aduce mai mulţi bani. Până atunci, fii ponderată, înconjoară-te de prieteni şi petrece timp alături de partenerul tău. Şi pentru tine dragostea e pe primul plan.

 Rac

Pentru tine, vara asta aduce multe schimbări, provocate în mare parte de eclipsa parţială de soare în Rac, de pe 1 iulie. La prima vedere, poţi avea impresia că nu ţi se întâmplă nimic bun, dar în timp vei vedea că aveai nevoie de toate astea pentru a evolua. Încearcă să nu cheltuieşti sume mari în vacanţă şi, dacă eşti singură, aşteaptă-te să cunoşti bărbatul lângă care ţi-ai putea petrece viaţa.

Leu

E vară şi eşti foarte preocupată de tot ce înseamnă frumuseţe, condiţie fizică, sănătate. Ai noroc în dragoste, deşi eşti mai exigentă ca niciodată. Poţi spune că pentru tine aceasta e o vară a exigenţelor, atât faţă de tine însăţi, cât şi faţă de ceilalţi. Chiar şi aşa, dacă eşti singură, ai toate şansele să-l întâlneşti pe acela care va îndeplini toate condiţiile pentru a-l primi în viaţa ta.
 
Fecioară

Nu te interesează mai deloc să pleci în vacanţă. Ai nevoie de bani şi te axezi pe viaţa profesională. Ce crezi? După o perioadă în care nu ţi-a mers prea bine pe plan financiar, astrele îţi promit că lucrurile se vor schimba. Faptul că începi să ai din nou bani, te face să priveşti încrezătoare în viitor şi să faci planuri pe termen lung. Evadezi în viaţa personală, trăind aproape ca o aventurieră.


CITEŞTE AICI CONTINUAREA ŞI AFLĂ PREDICŢIILE PENTRU ZODIA TA!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1