Aer, apă, foc, pământ – Tainele celor 4 triade zodiacale explicate de astrolog

shutterstock_308653955.jpg

Triadele definesc trăsăturile de caracter pentru fiecare semn zodiacal @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Când auzi despre o zodie că este semn de aer, gândeşte-te la triada de aer, din care fac parte zodiile Gemeni, Balanţă, Vărsător. Cele 12 semne zodiacale sunt împărţite în patru triade, care corespund celor patru elemente – aer, apă, foc, pământ –, din care este creată natura.

Astrologul Alexandra Coman ne-a explicat clar cum ne influenţează elementele existenţa şi care sunt caracteristicile importante, pozitive şi negative, ale nativilor din zodiac. Descoperă trăsăturile comune ale zodiilor şi vei putea „citi‟ cu uşurinţă oamenii cu care interacţionezi, lucrezi, convieţuieşti.

Semnele de foc

Triada de foc este compusă din Berbec, Leu şi Săgetător şi este caracterizată de ambiţie, dorinţa de a deschide drumuri şi de a se înscrie pe un drum al pionieratului, al cercetării şi al curiozităţii. Puncte forte: curajul de a începe lucruri, dinamismul, energia, entuziasmul. Puncte cu minus: agresivitate, repezeală, graba de a lua decizii, dificultate în a rămâne constanţi în deciziile luate.

Citeşte aici cum sunt şi semnele de aer, de apă şi de pământ, ce puncte forte şi ce puncte slabe au şi află care sunt nativii din zodiac ce pot forma echipe ideale de lucru, care atrag succesul în orice proiect

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1