Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alții vad cu ochii minții

adevaruri_despre_zodia_rac._sunt_singurii_care_vad_cu_ochii_inimii_ceea_ce_altii_vad_cu_ochii_mintii.jpg

Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alții vad cu ochii minții
Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alții vad cu ochii minții

Se spune ca zodia Rac este una cu adevarat specială, iar cei care au un astfel de nativ în viețile lor ar trebui sa se considere norocoși.

Adevăruri despre zodia Rac

Trebuie sa știi însa ca firea lor este extrem de schimbatoare, de accea calitățile lor pot aluneca rapid în defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect și sa nu îl șicanezi din orice motiv. 

Calitați deosebite ale zodiei Rac:

Partenerul Rac este cel pe care poți conta oricând și cel care se străduiește sa-ți asigure confortul de care ai nevoie.

Reușește sa vadă cu ochii inimii ceea ce alții vad cu ochii minții, un lucru foarte rar întâlnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzorială.

Spontaneitatea lui este esențiala in situații încurcate. Daca nu ai idee cum sa ieși dintr-un bucluc, apelează la ingeniozitatea acestei zodii de apa.

Ființe extrem de protective, care caută să joace mereu rolul de mamă pentru cei din jur, Racii cauta relațiile convenționale, lipsite de focuri de artificii, deci sigure.

Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fără a trece faptele prin prisma unei rațiuni implacabile.

Află pe clickpentrufemei.ro ce NU trebuie sa faci niciodata unui nativ în zodia Rac!

Horoscop 19-23 martie. Balanțele își fac de cap, Leii au pasiuni ieftine în amor

Patru zodii vor avea noroc cu carul în aprilie

 

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!