5 zodii reci ca gheața! Lor nu le pasă de tine, deloc...

Citeste tot despre: 

Dacă ești un om cald, care caută sfaturi și înțelegere de la oameni, trebuie să eviți aceste 5 zodii reci ca gheața! Sunt nativii din zodiac care au fost răniți și acum nu prea mai arată empatie.

Rac

Probabil te întrebi cum de Racul se află în această categorie, având în vedere cât sunt de iubitori și sentimentali, dar exact acest aspect îi poate face reci. Dacă au fost răniți sau trădați în trecut, își ignoră sentimentele. Se vor purta de parcă acea persoană nu mai există pentru ei, iar odată ce au ajuns în acest punct, nu mai există cale de întoarcere. Țin foarte bine minte fiecare greșeală și se vor asigura că cei care i-au rănit vor avea parte de o atitudine corespunzătoare.

Capricorn

Capricornii refuză să se lase conduși de emoții, deci dacă ar putea alege, ar prefera să fie cunoscuți mai degrabă pentru o atitudine rece, decât una sentimentală. Din moment ce Capricornii cred că imaginea reprezintă cheia succesului, fac tot ceea ce le stă în putință pentru a lăsa celor din jur o impresie ireproșabilă. Cred cu tărie că sentimentele pe care ești dispus să le arăți sau ancorarea în trecut te vor face o persoană slabă în ochii celorlalți. Preferă să fie recunoscut pentru calități precum eficiență, inteligență și mereu în controlul situației.

Vărsător

Vărsătorilor nu le face plăcere să-și epuizeze energia ajutând o persoană care se confruntă cu probleme emoționale, iar dacă pot evita acest lucru, o vor face numaidecât – nu sunt cei la care să apelezi dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Sunt conștienți că ceilalți le observă latura rece, dar sunt în regulă cu acest lucru. Dacă ai făcut vreo greșeală, este problema ta, nu vei beneficia de simpatie din partea unui Vărsător.

Află pe Clickpentrufemei.ro continuarea!

Horoscop weekend 21-23 septembrie. Momentul perfect pentru o schimbare. Zodia care va porni pe alt drum

Horoscop indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!