3 zodii de femei cu cel mai frumos caracter. Femeia Gemeni se află printre ele

Citeste tot despre: 

Ca ele trei nu vei mai găsi pe nimeni alta. Sunt trei zodii în horosocop care desemnează cele mai frumoase, inteligente şi generoase femei. Prima dintre ele este femeia Gemeni, cea de o politeţe ieşită din comun, care îţi va vorbi întotdeauna frumos, chiar şi atunci când ai dezamăgit-o. Şi nu este singura!

Iată care sunt cele trei zodii de femei de pus la rană în viaţa aceasta, potrivit zodiata.com:
Femeia Gemeni

Gemenii sunt persoane agreabile şi vesele, sufletul petrecerii şi extrem de expresive. Cuvântul-cheie pentru femeia din această zodie este pasiune. Este visătoare, idealistă şi ambiţioasă. Nimic nu-i stă în cale atunci când îşi doreşte ceva.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și: 
Alexandru Darie a murit! Anca Pandrea nu va merge la înmormântare: ”Nu am avut nimic unul cu celălalt!”
5 beneficii ale ceaiului. Remediul natural care tratează numeroase afecţiuni

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1