2016 - Anul Maimuței de Foc aduce bunăstare și noroc

Ultima actualizare:

Anul Maimuţei de Foc începe pe data de 8 februarie 2016 şi se încheie pe data de 27 ianuarie 2017, aducând momente neplăcute, dar şi episoade de extaz, care vă vor marca destinul.

Ani de naştere pentru zodia Maimuţei: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 , 2004, 2016.

Tuturor nativilor ni se va părea că devenim mai energici, gata să purcedem la cucerirea unei sorţi mai bune. Cei mai avantajaţi vor fi chiar nativii maimuţe, ce vor reuşi prin inteligenţa lor nativă şi prin puterea de adaptare să-şi recreeze destinul. Anul se va dovedi la fel de turbulent şi tulburător ca cel precedent, apărând în plus şi alt fel de provocări, dintre cele mai diverse. 

Nativii care vor reuşi să-şi exploateze inteligenţa vor avea şansa de a urca pe scara socială sau financiară, mai ales dacă vor fi şi muncitori. Cum Maimuţa este uneori prea încrezătoare în propriile forţe, nu este exclus ca unii nativi să aibă reuşite fantastice, pentru ca în scurt timp să dea faliment.

Este un an care poate marca fundamentarea unor activităţi de viitor, însă trebuie exploatat din plin, deoarece în următorii 12 ani vor apărea şi probe insurmontabile, deci „baza” va trebui să fie foarte solidă. 

Fiind un an de „foc”, este posibil să se manifeste un regim termic şi pluviometric specific secetei. Pentru fiecare nativ în parte, Anul Maimuţei va aduce alt fel de „daruri”.

Şobolanul 

În Anul Maimuţei veţi avea de multe ori o stare de spirit lipsită de griji şi plină de bucurie. Ar fi indicat să acordaţi o atenţie deosebită rinichilor, sistemului urinar şi intestinelor. Va fi un an excelent pentru o relaţie frumoasă şi o posibilă sarcină. 

Bivolul 

Când Bivolul întâlneşte Maimuţa, este timpul ca acesta să se ridice la cele mai înalte standarde. Anul Maimuţei de Foc va aduce bunăstare şi noroc Bivolilor mai mult ca în anul anterior. Este timpul pentru a pune grijile şi preocupările deoparte, pentru a accepta provocările profesionale, iar câştigurile vor fi substanţiale. 

Tigrul 

Va fi un an foarte dificil, schimbător şi greu pentru cei născuţi sub semnul zodiacal al Tigrului. Această situaţie e cauzată de faptul că Tigrul şi Maimuţa nu s-au putut înţelege niciodată, pe baza unor incompatibilităţii. În Anul Maimuţei de Foc, va fluctua sectorul financiar şi veţi fi nevoiţi să lucraţi din greu. Tigrii se pot lovi de modificări majore la locul de muncă, în familie şi pe alte multe planuri. 

Iepurele  

Iepurele are capacitatea de a simţi situaţiile incerte încă de la început, atunci când acestea sunt neclare pentru ceilalţi. 2016 îi va aduce Iepurelui destule momente incomode. Cu toate acestea, cu răbdarea şi talentul său firesc, Iepurele va reuşi să iasă cu bine din toate încurcăturile.

Dragonul 

Dragonul are calităţi de bun organizator şi o ajută pe zburdalnica Maimuţă. Anul Maimuţei de Foc va fi pentru Dragon un an cu bucurii, prosperitate şi fără probleme majore. Va fi de asemenea şi o perioadă propice relaţiilor de dragoste.  Dragonii vor avea suficientă rezistenţă şi energie să clădească o carieră de top. 

Şarpele 

Cu talentul şi abilităţile de conducere caracteristice, veţi fi remarcaţi şi apreciaţi de anturaj. Toate ideile de la locul de muncă ar putea fi acceptate şi apreciate. Anul nu va fi însă unul bun pentru relaţia de iubire. Vi se sugerează mai multă comunicare şi onestitate.

Calul 

Calul e cunoscut ca fiind unul dintre cele mai prietenoase semne zodiacale. Inteligenţi şi atractivi, au nevoie de libertate, pentru a face totul aşa cum doresc. Cei care încearcă să le facă probleme, vor avea parte de frustrări. De-a lungul anului 2016, veţi avea o relaţie excelentă cu familia şi prietenii. 

Oaia 

Anul Maimuţei de Foc nu va favoriza Oaia sub aspect financiar. Nu e recomandat să vă avântaţi în cheltuieli prea mari. Daca doriţi să vă salvaţi bugetul, trebuie să vă controlaţi dorinţa de consum excesiv. Este bine să acceptaţi ofertele de voluntariat din străinătate. 

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal vor avea parte de momente excelente şi rodnice. Acest an e primul, dintr-o lungă perioadă de timp, în care veţi fi capabili să vă desprindeţi de responsabilităţi şi să faceţi progrese mari în orice direcţie. Aduceţi entuziasm şi stare de bine celor din jur. Un an de vis, cu proiecte realizabile. 

Cocoşul 

Cocoşul se poate simţi descurajat şi e tentat să-şi reorganizeze viaţa, ca răspuns la starea de insecuritate. Pot apărea dificultăţi, în special în afaceri, dar această situaţie ar putea scoate la iveală curajul şi devotamentul său. Impulsionaţi de necesitatea de a răzbate, s-ar putea să se suprasolicite.

Câine 

Pentru nativii Câine, apar şanse mari de trai mai bun, care va aduce şi satisfacţii emoţionale. Capacităţile creative vor fi în prim plan, în toate domeniile. Vor exista frustrări cauzate de provocările acumulate în ultimii ani, dar veţi avea succes. Evitaţi cheltuielile pe produse de lux şi tăiaţi-le pe cele inutile. 

Mistreţul 

Toţi nativii se vor confrunta cu multe provocări, care vor necesita mult curaj pentru o rezolvare decentă. Pe plan financiar, puteţi obţine sprijin din partea unor persoane puternice, care vă vor recompensa eforturile şi talentele. În relaţiile sentimentale, pot apărea însă şi unele „ghinioane”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net