Ziua Mondială a Câinelui. Micuțul acesta a cucerit Internetul

ziua_mondiala_a_cainelui.jpg

caine-catel-gogosi
Un drăgălaș de cățel a devenit o celebritate pe Internet, echilibrând o mulțime de obiecte pe cap
Foto: profimedia

Un drăgălaș de cățel a devenit o celebritate pe Internet, echilibrând o mulțime de obiecte pe cap. Se numește Harlso și locuiește în Belfast, Irlanda. Oamenii iubesc cățeii și le-au dedicat zile de sărbătoare în fiecare lună din an. Pe 10 octombrie, este Ziua Mondială a Câinelui. La mulți ani tuturor cățeilor, inclusiv pentru cei care așteaptă să fie adoptați!

Oamenii din lumea largă iubesc câinii, fie ei micuți, puiuți ori uriași. Nici un alt animăluț de companie nu are atâtea zile dedicate lui. Cățeii din Germania sunt sărbătoriți în iunie, cei din SUA în august, iar alții sărbătoresc Ziua Mondială a Câinelui pe 10 octombrie.

Ziua Mondială a Câinelui

Sunt zeci de zile dedicate câinelui: zile de adopție, împotriva obezității la căței, ziua terapiei, ziua aprecierii rasei, chiar și a drepturilor animalelor. Oamenii aduc astfel un omagiu patrupedelor care ne sunt mereu alături şi ne alină singurătatea, oferindu-ne prietenia lor şi, mai ales, loialitate.

Micuțul acesta a cucerit Internetul

Un drăgălaș de cățel a devenit o celebritate pe Internet, echilibrând o mulțime de obiecte pe cap. Se numește Harlso și locuiește în Belfast, Irlanda. El are papion și styă nemișcat cu o mulțime de obiecte pe cap.

  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • Maximize

1/6

El este erou într-o serie de videoclipuri virale. Când Paul Lavery, stăpânul său, l-a adus pe Harlso în casa sa din Belfast, habar n-avea despre talentul ascuns pe care l-a avut micuțul din rasa Dachshund. Cinci ani mai târziu, Harlso a câștigat un premiu Webby 2019 datorită seriei sale de videoclipuri virale în care are pe cap turnuri de biscuiți și gogoși, o jumătate de kiwi perfect echilibrată.

La mulți ani de Ziua Mondială a Câinelui pentru toți cățeii, inclusiv pentru cei care așteaptă să fie adoptați!

Citește și:

Şi căţeii au ajuns pe site-urile de dating. Iată ce caută animăluţele!

Cele mai mari prostii pe care le fac căţeii în casă

Loading...
 
 

Citește și

  • Scumpi, răsfăţaţi sau pur şi simplu bine antrenaţi, dulăii din zilele noastre au poveşti care depăşesc orice imaginaţie. Jurnaliştii de la ”New York Post” au trecut în revistă câteva poveşti de succes ale căţeilor care au făcut carieră în domenii de activitate umane, cum ar fi meseriile de salvatori, poliţişti, fotomodel sau detector de substanţe interzise, explozive şi descoperitor de urme.

  • Pare ditamai dulăul, dar este doar un pui! Deşi pare incredibil, căţelul Euphrates, în vârstă de numai nouă luni, din rasa Molossus American, are o lungime de 1,83 metri şi greutatea de 82 de kilograme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1