Un urs koala a oprit un ciclist. Ce s-a întâmplat imediat e uimitor!

71336950.jpg

koala apa ciclisti
Ursulețul aproape i-a implorat pe cicliști să îi dea toată apa din sticlă
Foto Getty

Un simpatic ursuleț koala a înduioșat un grup de cicliști din Australia după ce acesta a așteptat mai mult timp până ce oamenii și-au dat seama că animăluțul dorea apa din sticlă. Ursulețul a stat agățat de bicicletă și nu s-a arătat deranjat că a devenit celebru pe internet atât timp cât a obținut ceea ce a dorit.

Un grup de cicliști din Adelaide, Australia, au fost plăcut surprinși când au observat că de bicicleta unuia dintre ei stătea agățat un ursuleț koala. Potrivit Metro.co.uk, acesta a stat acolo mai bine de jumătate de oră aproape implorând să îi dea să bea din sticla cu apă.

12805748_10156544337520693_1532622018007087531_n.jpg

koala apa ciclisti
Cicliștii l-au fotografiat pe micul ursuleț și au publicat imaginile pe Facebook
Foto Facebook

Australia este recunoscută pentru anotimpurile secetoase din cauza cărora multe animale supraviețuiesc cu greu. În mod normal, urșii koala își mențin organismul hidratat mâncând frunze de eucalipt, dar atunci când nu există suficientă umiditate, aceștia sunt nevoiți să plece în căutarea apei. Apariția cicliștilor a fost o adevărată bine-cuvântare pentru micul koala și un bun spirit de observație din partea acestuia pentru că a șiut ce au oamenii în sticle.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1