Nu e timp de miorlăit, am un val de călărit!

pisu-mare.jpg

Foto: Guliver, Rexfeatures

Cine spune că pisicilor le este frică de apă? Calypso, o mâţă bengaleză care îşi face veacul în Robina, o suburbie a oraşului australian Queensland, contrazice toate manualele de zoologie.

Şi asta pentru că adoră să iasă la surf cu stăpâna ei Monique Macleod, de 27 de ani, în largul coastelor din Currumbin sau Tallebudgera Creek.

pisu-rexfeatures_8112228h.jpg

Şi-a luat şi vestă de salvare pentru că îi stă bine cu galben
Foto: Guliver, Rex features

La cei 7 ani ai ei, Calypso călăreşte placa cât e ziulica de lungă. Şi pentru că totuşi nu ştie să înoate prea bine, Monique i-a făcut rost de o vestă de salvare care o scapă de orice bătăi de cap.

pisu-2.jpg

Monique Macleod e mândră de pisica fără frică
Foto: Guliver, Rex Features

De multe ori, când o lasă singură pe placă, Calypso se crede că joacă în Titanic şi ia poziţia care l-a consacrat pe Leonardo DiCaprio. Şi când zice „miorlau”, parcă seamănă cu replica: „Sunt regele lumii!”.

Loading...

Citește și

  • Performanţă! Unul dintre porumbeii crescuţi de orădeanul Andrei Bondar (31 de ani) a reuşit recent să parcurgă distanţa Berlin - Oradea, adică 940 de kilometri, într-o singură zi. Pasărea în vârstă de numai un an s-a clasat pe locul doi în competiţia la care au participat peste 5.000 de porumbei.

  • caine salvator inec labrador videoclip

    Un videoclip în care un cățel curajos își salvează prietenul de la înec a devenit viral. Imaginile au fost surprinse în Cordoba, Argentina. Un labrador negru aleargă după un băț și ajunge într-un râu, unde este prins de curenți puternici. Ajutorul vine de la un alt labrador, care îl scoate din râu la momentul potrivit.

  • Sunt timizi şi se tem să fie scoşi la tablă pentru a citi cu voce tare. Pentru prichindeii cu asemenea probleme, căţeluşa Nosy s-a dovedit cea mai bună soluţie. Fără să mai aibă inima cât un purice, copiii deschid încrezători cartea, ştiind că un câine prietenos abia aşteaptă să le asculte poveştile.

  • Distracţie maximă în Rezervaţia Naturală Masai Mara, din Kenya!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1