Nici n-apuci să zici tu "peşte", eu sparg nuca cu un cleşte!

24-pe-glob-foto3-5col-190-profimedia-0434125773.jpg

Ospătar, învață! Folosirea tirbușonului e o artă...
Citeste tot despre: 

Distracție maximă în grădina fotografului Geert Weggen, din Bispgarden, Suedia. Două veverițe roșcate, prietene cu artistul fotograf, au venit să vadă ce jucării le-a mai pregătit maestrul.

Chippy și Daisy sunt obișnuite cu obiectivul aparatului de fotografiat după ce au apărut în ultimii ani în mai multe pictoriale organizate de  Weggen. De data aceasta, le așteptau câteva nuci de care fuseseră atașate tirbușoane, clești și chiar mini fierăstraie.

Jucăușe din fire, cele două moțate și-au luat rolurile în serios și au început să tragă de ustensilele prinse de nuci pentru a vedea ce se întâmplă. Evident că nu au reușit să dezmembreze decorul, dar au primit la final o recompensă gustoasă: Weggen le-a ”plătit” cu nuci și alune proaspete, pe care Chippy și Daisy le-au dus în vizuina din copac.

 

Loading...

Citește și

  • Pim este un porcuşor de Guineea care trăieşte în Olanda, în casa Jessicăi Oliveira Piresalong. Pim nu are mai mult de un an şi face parte dintr-o specie unică şi rară de porci de Guineea care are în loc de blană un puf discret pe întreaga suprafaţă a corpului.

  • Roade perne, cabluri, pantofi, latră şi face gălăgie în miez de noapte, aleargă şi sparge lucruri prin casă sau îşi face nevoile pe unde apucă? Este greu cu un căţel neastâmpărat ­într-un apartament mic de bloc, mai ales când vecinii îţi atrag atenţia că îi deranjezi. De aceea, instructorul de dresaj canin Mihai Nae îţi dă câteva trucuri ca să-l cuminţeşti.