Măi, băieţi, ia uitaţi ce degeţel vă arată gorila!

22_foto10-135-140-.jpg

Goriloiul Samuel a arătat degetul mijlociu, iar femelele gorile s-au înroşit în obraji
Citeste tot despre: 

Au rămas cu gura căscată! Toţi vizitatorii care se aflau vineri la Grădina Zoologică din Bristol au fost şocaţi să îl vadă pe goriloiul Samuel, în vârstă de aproape 30 de ani, făcând un gest obscen.

Contabilul Ben Collins, de 33 de ani, a fost pe fază când goriloiul bătăuş (n.r. a se vedea rana de pe biceps pe care şi-o etalează cu fală Samuel) a ţinut „degetul mijlociu” ridicat în aer în semn de protest. Collins crede că gorila a reacţionat când i-a auzit pe nişte turişti vorbind politică şi spunând numele Theresa May.

Însă prietena lui Ben Collins, Danielle Kirk, este convinsă că Samuel era disperat de ţipetele stridente ale unor femele din haremul lui. Femeia de 33 de ani este convinsă că goriloiul a intrat în gura părţii feminine a familiei lui şi că, în lipsă de argumente, a apelat la limbajul semnelor umane. Mai în glumă, mai în serios, la Grădina Zoo din Bristol a fost declanşată o anchetă internă pentru ca aceia din conducere să afle care a fost îngrijitorul care a învăţat gorila să „înjure prin semne”.

Loading...