Iubirea faţă de animale dusă la extrem! Ei împart casa cu un piton de 9 metri

p124-foto1-6col-180.jpg

Marcus Hobbs şi soţia lui, Amy, l-au chemat pe prietenul lor Nigel Sligh pentru a-i ajuta la măsurarea lui Hexxie
Citeste tot despre: 

Casa este mai luminoasă când ai un animal de companie, dar în cazul britanicului Marcus Hobbs, de 31 de ani, lucrurile au ajuns la extrem. Şi asta pentru că ”micuţul” Hexxie, un piton birman lung de 9 metri, umple sufrageria când iese la plimbare.

Marcus Hobbs locuieşte împreună cu soţia, Amy Leach, şi cei doi copii ai lor, Benjamin şi Joseph, într-o casă cu trei dormitoare şi o sufragerie din orăşelul Tewkesbury, Gloucestershire, Marea Britanie.

În urmă cu doar opt ani, Marcus a cumpărat un şerpişor de doar 16 centimetri şi l-a instalat într-un terarium din camera lui, fără să-şi imagineze vreo clipă că Hexxie va deveni cel mai mare şarpe din lume.

Monstrul, care este foarte cuminte şi nu a atentat niciodată la viaţa copilaşilor sau a soţiei lui Marcus, mănâncă o dată sau de două ori pe săptămână o căprioară, un porc, un viţel, doi-trei iepuri sau o capră şi îşi petrece apoi timpul digerând. Marcus e disperat doar că... îşi face nevoile pe unde apucă şi trebuie să arunce mizria în saci de 60 de litri.

p224-foto2-85-100.jpg

Marcus şi Amy nu lasă pitonul liber atunci când Benjamin (4 ani) şi Joseph (1 an) se joacă prin casă

Deşi a primit peste 8.000 de lire din partea unui muzeu de ştiinţe ale naturii pentru a-l vinde pe Hexxie, britanicul nu  vrea să se despartă de reptila lui nici în ruptul capului. 

”Hexxie este o femelă foarte cuminte, dar asta nu înseamnă că îi dau drumul prin casă atunci când Ben (4 ani) şi Joseph (1 an) se joacă. O ţin într-o cuşcă specială şi îi dau drumul doar când băieţii sunt plecaţi”, a declarat Marcus Hobbs pentru tabloidul The Sun.

Însă gigantul nu este singura vietate din casa lui Hobbs. Lângă cuşca pitonului mai trăieşte un şerpişor Monty, iar în curtea casei latră cu voioşie Shiloh, un Husky jucăuş. Marcus a povestit că Hexxie l-a muşcat o singură dată.

S-a întâmplat acum câţiva ani, când britanicul a încercat să dezinfecteze cu iod o rană pe care pitonul o avea la coadă. În rest, reptila este cea mai cuminte din lume şi nu a încercat niciodată să sugrume vreun musafir venit în casa familiei Hobbs.

Loading...