Ham! Uită-te în ochii mei și adormi pe loc

24-foto1-5col-180-profimedia-0416242513.jpg

Princess, de 10 anișori, este primul câine din lume care face terapie prin hipnoză
Citeste tot despre: 

Princess, din rasa spitz german, este o căţeluşă fenomenală! Poreclită hipno-căţelul, Princess are 10 anişori şi are propriul cabinet de psihoterapie pentru oameni în Guiseley, West Yorkshire, Marea Britanie. Ea a devenit celebră la Britain Got Talent, în 2015.

Căţeluşa neagră ca tăciunele şi înaltă de doar 43 de centimetri este cunoscută la nivel mondial după ce l-a hipnotizat pe Simon Cowell în timpul emisiunii Britain Got Talent, în 2015. Stăpâna ei, Krystyna Lennon, de 43 de ani, de meserie hipnoterapeut, a iniţiat-o pe micuţă în tainele terapiei prin hipnoză încă de la vârsta de doi anişori.

24-foto2-90-70-profimedia-0416242638.jpg

Se uită fix în ochii pacienţilor veniţi la terapie...

 

Acum, Princess îşi priveşte direct în ochi pacienţii care încep să caşte după doar un minut. Apoi pică în starea de hipnoză şi se trezesc doar după ce căţeluşa de 14 kilograme latră de trei ori. Princess participă la şedinţele de hipnoză numai în prezenţa Krystynei Lennon, iar mulţi cârcotaşi susţin că de fapt femeia este cea care le induce starea de somnolenţă pacienţilor. ”Într-o zi îmi mâncam sendvişul la birou şi clientul meu stătea pe canapea. Princess s-a suit pe unul dintre braţele canapelei, s-a uitat fix în ochii pacientului şi după 20 de secunde acesta a căzut ca trăsnit. Am fost şocată de puterile căţeluşei”, a povestit, pentru Daily Mail, Lennon.

24-foto3-90-70-profimedia-0416241598.jpg

... şi în 20 de secunde aceştia pică într-un somn profund

 

Femeia i-a cumpărat o lesă cu diamante şi o zgardă cu pietre preţioase, o hrăneşte cu mâncare din carne de peşte şi nu o lasă să intre în contact cu alţi căţei. În 2018, Krystyna Lennon a făcut un experiment neobişnuit în cabinetul ei: a chemat 15 voluntari şi i-a dat comanda lui Princess să îi hipnotizeze. Primii trei au adormit instantaneu, în cazul celorlalţi lucrurile însă nu au mers strună, dovadă că până şi puterile lui Princess sunt relativ limitate. Un lucru este sigur, susţine Krystyna Lennon: căţeluşa nu poate hipnotiza alţi căţei pentru că... îi e frică de ei.

Loading...