Gorila a învăţat să cânte la chitară

24-pe-glob-foto2-90-60-koko.jpg

Flea de la Red Hot Chili Peppers i-a dat lecţii lui Koko

Are 45 de ani şi e cea mai inteligentă primată din istoria omenirii.

Gorila Koko a fost învăţată să cânte la chitară de muzicianul Flea (53 de ani), de la trupa Red Hot Chili Peppers. Era foarte atentă cum cânta el, apoi reproducea şi ea aceleaşi sunete. Juri că e om, nu alta. Dacă vorbeşti cu Koko, îţi răspunde prin limbajul semnelor. Ştie peste 80 de “cuvinte”  pe care le exprimă cu ajutorul braţelor şi degetelor. În 1982 l-a cunoscut pe Leo DiCaprio (41 de ani) şi a fost dragoste la prima vedere. Actorul a adoptat-o şi, ori de câte ori are timp liber, stă cu gorila ore întregi.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Are 44 de ani şi este cea mai inteligentă primată din istoria omenirii. În 1982 l-a cunoscut pe Leo DiCaprio (41 de ani) şi a fost dragoste la prima vedere. Actorul a adoptat-o pe Koko şi ori de câte ori are o clipă liberă stă cu gorila ore întregi.

  • gorila

    Un băiețel de patru ani a căzut în spațiul destinat unei gorile, la un zoo din Cincinnati. Întrucât micuțul se afla într-un pericol iminent, reprezentanții grădinii zoologice au decis să împuște impunătorul animal.

  • Cei mai mulţi oameni îşi iau câini sau pisici ca animale de casă. Pierre şi Eliane Thivillon din Lyon, Franţa, l-au adoptat pe Digit, un pui de gorilă abandonat de mama lui, în urmă cu 18 ani. L-au alăptat cu biberonul şi au dormit cu el în pat. Nu au copii, aşa că multă vreme l-au tratat ca pe odrasla lor.

  • gorila, pui, nastere, doctor, cezariana

    Profesorul David Cahill de la Grădina Zoo din Bristol a scris istorie. A ajutat-o pe gorila Kera să nască la cabinetul său privat de ginecologie.