Ei sunt cei mai bogaţi căţei din lume

catei-bogati-20476330_10213092644412771_6028537257355401795_n.jpg

catei bogati Marea Britanie
Stanley şi George sunt încântaţi când poartă ţoale identice

Sunt cei mai răsfăţaţi câini de pe planetă! Mopşii Stanley şi George, de 3 anişori, au propriul automobil şi propriul şofer. De asemenea, cei mai bogaţi căţei din lume au o garderobă de vedete.

Nici vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (36 de ani) nu are atât de multe haine de firmă precum simpaticii Stanley şi George, deşi e campioană la lux şi fiţe. Sharon Perryman, în vârstă de 44 de ani, o femeie de afaceri din Devon, cheltuieşte toţi banii pe care îi câştigă pentru cei doi căţei ai ei.

catei-sharon-perryman-15202639_10210656764837304_7555232387668958483_n.jpg

catei sharon perryman Marea Britanie
Sharon şi Neil îşi asortează hainele cu patrupedele

De-a lungul timpului, a “spart” peste 1 milion de euro (circa 4,6 milioane de lei) pentru garderoba şi confortul lor. Culmea este că femeia l-a convins pe soţul său, Neil, de 40 de ani, să le cumpere celor doi câini şi un automobil Mercedes GLC cu  o plăcuţă de înmatriculare personalizată, AA 11 PUG (n.r. pug, înseamnă mops în limba engleză).

catei-bogati-masina.jpg

catei bogati Marea Britanie masina
Maşina câinilor are plăcuţă de înmatriculare personalizată

Le-au angajat şi un şofer, numai al lor, care să-i plimbe cu maşina, în timp ce ei se află la serviciu. În garderoba lui Stanley şi George sunt peste 100 hăinuţe de firmă pentru căţei, de la celebrele firme Prada, Gucci, Louis Vuitton şi Dior.
Au numai ţoale la modă din cele mai fine materiale, mătase naturală şi lână de cea mai bună calitate, pălării, cravate, eşarfe, dar şi pijamale. Sharon a renunţat la toaletele pentru ea, numai să-i vadă pe câini fericiţi. Stanley şi George au de asemenea amenajată o cameră specială a lor în apartamentul familiei.

catei-bogatil-garderoba.jpg

catei bogati Marea Britanie garderoba
Au în garderobă numai haine de firmă

“Îmi petrec tot timpul cu aceşti băieţi ai mei, cum le spun eu. Ca hrană, nu le cumpăr decât delicatese canine de la cele mai scumpe magazine. Nu am copii, aşa că ei sunt totul pentru mine. Mă simt ca o mamă mândră când îi văd mulţumiţi. Le place să-i îmbrac şi chiar să le pun încălţări”, a mărturisit Sharon Perryman.

Click! spune

Mopşii fac parte dintr-o rasă de câini de dimensiuni mici cu o faţă ridată, bot turtit şi blană fină şi strălucitoare. Sunt jucăuşi şi prietenoşi. Deşi par leneşi, sunt plini de energie şi ideali ca animale de companie, mai ales pentru copii.

Loading...