Cea mai haioasă competiţie pentru căţei: au fost costumaţi în personaje de benzi desenate

22-23-peglob-foto11-135-90-gettyimages-1160682115.jpg

Sir Ruffles von Vicious se crede om, ci nu Supercâine!
Citeste tot despre: 

Hămăială infernală pe străzile din San Diego, California, SUA! Săptămâna trecută a fost organizat un eveniment special dedicat dulăilor pasionaţi de filmele SF şi cu personaje inspirate din benzile desenate.

Sir Ruffles von Vicious este un metis de talie mică, extrem de lăudăros la locul de joacă pentru căţei. Şi pentru că are lătratul de rottweiler moştenit de la mama lui (n.r. tatăl este un maidanez care a trecut graniţa din Mexic) stăpânii lui l-au adus la carnavalul Comic-Con costumat în Superman. Extrem de încântat de ţinuta lui, von Vicious a ţinut pieptul împins în faţă şi a făcut tot posibilul să atragă atenţia.

Însă în competiţia costumelor, dulăul a trebuit să se dueleze cu un pitic îmbrăcat în vampir, cu o coroniţă regală fixată între urechi şi un lătrat piţigăiat. Evident că juriul a fost impresionat de prestaţia acestuia din urmă şi lăudărosul Sir Ruffles a trebuie să înghită în sec şi să se mulţumească cu poiziţia a doua pe podium. La competiţie au participat peste 70 de dulăi.

Loading...