A căutat cățelul peste tot și nu l-a văzut! Tu îți dai seama unde e?

catel_pierdut_in_covor.jpg

catel pierdut in covor
Covorașul de baie seamănă foarte bine cu blănița cățelușei
foto: Arhiva Personală

De multe ori, animăluțele de casă dau bătăi de cap stăpânilor atunci când se ascund. Cel mai des, cei care au pisici întâmpină aceste probleme, pentru că felinele se „pitesc” în cele mai neobișnuite locuri. De această dată, „făptașul” este chiar un cățel, care și-a lăsat stăpânul să îl caute în toată casa.

Ultima dată când și-a văzut cățelușa, din rasa Yorkshirem bărbatul se afla în baie cu ea. La un moment dat, caninul a dispărut ca prin minune și stăpânul a plecat în căutarea ei în restul locuinței, potrivit dailymail.co.uk.

Iată unde era cățelușa

catel_negru_covor.jpg

catel negru covor
Cățelușa se camuflase perfect în covorul de baie
foto: Arhiva Personală

 

În cele din urmă, acesta s-a dat bătut și s-a întors în baie, acolo unde a văzut-o ultima dată. Când s-a uitat mai atent, bărbatul a avut o mare surpriză. Cățelușa nu intenționase să se ascundă de el, ci se camuflase perfect în covorașul de baie negru și pufos, asemeni blăniței ei.

Stăpânul a imortalizat imediat momentul și a publicat fotografia pe o rețea socială, unde a făcut furori între internauți. Mulți dintre ei au analizat-o timp de minute întregi înainte de a-și da seama unde se află caninul, în timp ce alții nu au reușit să o vadă deloc: „Nu văd nimic, în afară de o baie care arată foarte bine”, a scris unul dintre ei în rubrica de comentarii.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1