Câinele acesta le-a adus 202.000 de euro de la loto

cainele-norocos.jpg

Căţelul Ruby a găsit biletul pierdut
Foto: Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

Ce norocoşi! Soţii Jane şi Alan Slate din Marea Britanie au câştigat la loterie de două ori la aceeaşi tragere câte 202.000 de euro. Unul dintre biletele norocoase l-au pierdut, însă a fost găsit de labradorul Ruby.

Alan Slate (65 de ani) şi soţia sa Jane (59 de ani) duceau o viaţă monotonă pe insula Wight până ce norocul a dat peste ei. Amândoi au cumpărat, recent, în aceeaşi zi, câte un bilet de loterie, fără să se vorbească între ei.

Numai că Alan l-a uitat pe al său pe bancheta din spate a maşinii, aruncat într-un catalog cu reclame. L-a căutat ce l-a căutat şi în cele din urmă l-a socotit pierdut pentru totdeauna. Când biletul lui Jane s-a dovedit a fi câştigător, cei doi soţi au dat o petrecere de bucurie că venitul lor s-a mărit cu 150.000 de lire sterline (202.000 €). În acea zi, era chiar aniversarea labradorului lor, Ruby, care a împlinit 3 ani. Alan şi Jane au plecat cu el la o plimbare, timp în care căţelul a răsturnat catalogul de pe banchetă şi biletul pierdut a ieşit la iveală.

“Am izbucnit în lacrimi când am văzut că era de asemenea câştigător. Se putea aşa de uşor ca biletul să ajungă la gunoi, când aveam să fac curăţenie în maşină. Cu siguranţă l-aş fi aruncat cu catalog cu tot”, a povestit Alan reporterilor de la ziarul “The Telegraph”. În final, soţii norocoşi s-au trezit mai bogaţi cu 404.000 € (circa 1.800.000 de lei). Ei au completat aceleaşi numere pe care le jucau de o viaţă în biletele de loterie, fiindcă reprezintă datele de naştere ale lor şi ale celor doi fii şi data căsătoriei. Vor să cheltuiască banii câştigaţi pe excursii şi daruri speciale pentru căţelul Ruby. 

familie-norocoasa.jpg

Alan Slate şi soţia sa Jane s-au trezit mai bogaţi cu 404.000 euro sterline datorită câinelui
Foto: Guliver/Splashnews

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1