Asta da viaţă de porc răsfăţat!

24-foto2-140-160-caters_pig_island_004-955515.jpg

porci, insula, bahamas, whiskey, gin
“Dacă am înotat până la barca voastră şi nu primesc nimic, vă trântesc în apă!”
Fotografii: Photoland/Caters
Citeste tot despre: 

Cine nu visează la un concediu minunat pe o insulă exotică în Bahamas, în care să stea toată ziua cu burta la soare şi să se bucure de vremea frumoasă? Cam asta fac toată ziua cei peste 300 de porci de pe insula Major Big Cay, din Bahamas.

Jurnaliştii de la The Sun au urmărit ce fac porcii rozalii de la primele ore ale dimineţii şi până seara. Asta da, viaţă de porc: te trezeşti la răsărit, mergi sub un palmier şi te scarpini pe spinare, apoi te bălăceşti alături de scroafe în noroiul din inima insulei.

2-50-90-caters_pig_island_007-691.jpg

porci, insula, bahamas, whiskey, gin
Guiţ-guiţ sper că mi-aţi adus ceva bun...

 

După ce tragi „o brazdă” cu râtul în nisip, aşa, pentru a te distra, pe tolăneşti cu burta în sus şi stai un pic la soare. După ce se încinge şunculiţa e momentul să intri în apă. Exact la fix pentru că acum vin şi turiştii avizi de fotografii. Toţi porcii se strâng pe plajă pentru a primi dulciuri, ronţănele, bomboane, whiskey, gin şi vodcă sau bere.

3-foto5-50-90-caters_pig_island_0026956662.jpg

porci, insula, bahamas, whiskey, gin
Vrei să stau la poză? Dă şi tu o ţuică sau un whiskey!

 

Experţii de la National Georgraphic au atras atenţia anul trecut că mai mulţi porci au murit din cauza consumului excesiv de alcool. Însă şi anul acesta porcii se răsfaţă cu aceleaşi „vicii interzise”. Aşa e dacă viaţa îţi e un concediu neîntrerupt.

4-50-90-caters_pig_island_008-95145.jpg

porci, insula, bahamas, whiskey, gin
Moşule, sper că nu mă tratezi doar cu un morcov?

 

Loading...