Aşa se întâmplă când câinii dau în mintea oamenilor!

catel22-23-baza-h_55222071.jpg

Ham, ham, nu am vrut să ies la plimbare fără hăinuţa de vrăjitoare!

Nebunie totală în parcul central din Berlin, Germania! Şorecarii din localitate trăiesc de câteva săptămâni o euforie istorică pentru rasa lor.

În sfârşit, secolele de loialitate şi prietenie petrecute lângă stăpânii lor au fost încununate de recunoaşterea meritelor şi au propriul muzeu.

Exact ca strămoşul lor, câinele de vânătoare celtic, înzestrat cu picioare scurte, agilitate şi musculatură fermă, şorecarii se află în topul celor mai curajoşi dulăi din lume. Atestaţi încă din 1560 în cronicile germane, şorecarii berlinezi se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

Şi cum sezonul rece îi obligă pe mulţi stăpâni de şorecari să îşi echipeze dulăul din dotare cu straie de iarnă, răsfăţaţii neînfricaţi au refuzat timp de câteva zile să îmbrace paltoanele de iarnă şi au ieşit în parcuri costumaţi în zâne, prinţese, zmei, dragoni, păsări alegorice şi fel de fel de personaje de basm.

Mândri de hăinuţele lor colorate, de renumele de însoţitori ai Împăratului Wilhelm al II-lea Elsa, Pinky şi Rolf, trei şorecari emancipaţi cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani au făcut senzaţie zilele trecute profitând că Berlinul a fost vizitat de un ”soare cu dinţi” şi nămeţii se lasă încă aşteptaţi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1