30 de căţei şi-au spus "da"!

24-gettyimages-493296766-caini.jpg

Stăpânele s-au distrat împreună cu “mirii” şi “miresele”
Foto: Gettyimages

Bucurie mare la Nanjing, capitala provinciei Jiangsu, din estul Chinei!

30 de deţinătoare de câini s-au vorbit să le facă o nuntă mare în comun. Cele 15 cupluri de căţei se plăceau de mult, însă stăpânele s-au gândit să se ia cu acte în regulă.

Nunta a fost de pomină şi a avut loc în urmă cu trei zile. După schimbarea jurămintelor în graiul câinesc, patrupedele au avut parte de o masă îmbelşugată, bogată în preparate pe gustul lor.

După ceremonie, mirii şi miresele au primit fiecare câte un certificat de căsătorie.

 

Loading...

Citește și

  • caine, costumat, celebru

    După modelul mâţei morocănoase, o pisică devenită celebră care i-a adus stăpânei venituri de 100 milioane de dolari din reclame, filme, cărţi şi suveniruri, Leslie O’Neill (33 de ani) a reuşit să-l transforme pe căţelul său în vedetă.

  • animale, mancaruri, interzise

    Unele animale ar mânca orice le dai. Se ling pe botic când îşi văd stăpânul mâncând o prăjitură cu ciocolată şi, de cele mai multe ori, primesc o bucăţică, mai fură o boabă de strugure, mai scapă la un aliment sărat, condimentat. Medicul veterinar Daniel Lescai avertizează că aceste mâncăruri, inofensive pentru noi, sunt toxice pentru animalul de companie.

  • gorila, coco, pisoi, adoptat

    Şi-a împlinit visul! Koko este o gorilă foarte inteligentă capabilă să înţeleagă 2.000 de cuvinte. Ea îi arăta cu disperare antrenorului că se vrea mamă şi i s-au dat 3 pisicuţi.

  • Komari este o pisică specială care a avut o a doua şansă la viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1