Acasă, ca în vacanţă. Tu pe ce stai la soare în vara asta?

femeie_insarcinata_relaxare_citeste_scaun_gradina_aer_liber_6-20-2009_1-17-07_pm.jpg

Dacă ai o grădină frumoasă, admir-o dintr-un scaun comod!
Dacă ai o grădină frumoasă, admir-o dintr-un scaun comod!
Citeste tot despre: 

Sezlonguri cu umbreluţe, balansoare, hamace, leagăne, care mai de care mai colorate, haioase şi, bineînţeles, comode, toate acestea te îmbine să leneveşti la soare. Dacă cea mai mare parte a veri intenţionezi să o petreci acasă, nu strică să îţi amenajezi grădina, terasa sau chiar livingul astfel încât să te simţi ca în concediu. Iată câteva modele care se găsesc acum în magazinele de profil.

Potrivit designerilor de la BricoDepot, hamacul este alegerea potrivită pentru relaxarea în grădină. E uşor de montat, poate fi agăţat oriunde, între doi copaci trainici sau pe un cadru solid, e uşor de montat, dar şi de împachetat şi depozitat. Alături de o pernă moale şi o pătură pufoasă, poate fi refugiul ideal într-o seară mai răcoroasă. Hamacul Canvas (200x150 cm) costă 67 de lei.

bricodepot.jpg

Hamac BricoDepot
Hamac BricoDepot

Hamacul de la IKEA este uşor de agăţat cu ajutorul cârligelor incluse. Are 200 cm lungime, 100 cm lăţime şi poate susţine o sarcină maximă de 120 kg. Din motive se siguranţă, trebuie amplasat la minimum 60 cm de sol. În buzunarul lateral se pot păstra cărţi, reviste şi alte obiecte. Preţ 145 lei.

hamac_ikea.jpg

Hamac IKEA
Hamac IKEA

La JYSK găseşti scaune relaxante pliabile din oţel şi poliester, cu pernă pentru gât, suport pentru picioare şi spătar înalt, pentru un confort sporit. Are 111 cm înălţime şi 64 cm lăţime. Preţ 140 lei.

jysk.jpg

Scaun JYSK
Scaun JYSK

Şi pentru copii s-au creat modele de scaune inspirate din natură. Şezlongul Leaf Curv de la Nuna imită cu desăvârșire mișcările unei frunze care se leagănă la cea mai blândă adiere a vântului. Chiar numele “Leaf” (n.r. frunză), subliniază finețea și delicatețea balansoarului care „simte” când cel mic se trezeşte şi, la primele sale mișcări, balansoarul se va legăna ușor, astfel încât micuţul să adoarmă la loc. Când copilul crește, Leaf devine un scaun extrem de util și comod care rezistă până la 60 de kg.

leafseries_6.jpg

Copiii au şi ei porţia lor de relaxare
Copiii au şi ei porţia lor de relaxare

Leagănul Navy de la Mobexpert se poate monta în grădină, la umbra unui pom. E realizat din bumbac şi poliester, fiind ideal pentru pasionaţii de legănat, pentru cei care vor să citească o carte bună la aer curat. Preţ 82 lei.

mobexpert.jpg

Leagăn Mobexpert
Leagăn Mobexpert

La kika am găsit un şezlong cu un sistem interesant de legănare, e stabil şi relaxant. E din material textil, cadru de oţel, are dimensiuni de 152x86x78 cm, greutatea de 7,6 kg  şi include pernă pentru cap. preţ 279,3 lei.

kika.jpg

Şezlong kika
Şezlong kika

La Emag găseşti o varietate mare de leagăne şi balansoare. Iată un leagăn verde care are inclusă şi umbreluţă, pentru umbră. Are înalţimea de 207 cm, lungimea de 76 cm şi lăţimea de 190 cm, pe structură de oţel. Preţ 779 lei.

emag.jpg

Leagăn Emag
Leagăn Emag
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1