Tatăl lui Meghan Markle, în instanţă împotriva fiicei sale: «Totul va ieşi la iveală»

Meghan Markle, Thomas Markle

Meghan Markle a fost ajutată de tatăl ei, Thomas Markle, în cariera de actriţă
Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, împreună cu ea, pe vremea când se înţelegeau bine
Foto: Profimedia

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, se pregăteşte din nou de război cu fiica lui. Asta deşi o iubeşte şi ultima lui dorinţă este de a se întâlni cu ea.

Tatăl lui Meghan Markle (38 de ani), Thomas Markle (75 de ani), a confirmat că este posibil să pornească un nou război cu fiica lui. El a confirmat că va depune mărturie împotriva lui Meghan cu privire la o scrisoare pe care ea i-a scris-o detaliind că suferă din cauza divergenţelor dintre ei. Şi a avertizat-o pe fiica sa că se va alege cu o bătălie care o va răni, dacă va continua cu planurile de a da în judecată un ziar britanic. “Aş fi vrut să nu se ajungă la asta, dar cu siguranţă voi depune mărturie împotriva lucrurilor care s-au spus despre mine. Împotriva minciunilor. Totul va ieşi la iveală, dacă mă voi confrunta cu Meghan în instanţă. Va fi emoţional. Nu ştiu cum vom accepta asta amândoi”, a ţinut să sublineize Thomas Markle. El a acceptat să fie martor pentru un ziar pe care fiica sa îl dă în judecată pentru publicarea unei scrisori personale pe care ea i-a trimis-o în august 2018.

Meghan Markle, în război cu presa britanică! Ducesa de Sussex a lămurit toate zvonurile

Meghan Markle, însărcinată din nou? Motivul pentru care ducii de Sussex se grăbesc să devină iar părinți

Tatăl lui Meghan Markle, în război cu fiica sa, deşi nu vrea

Thomas Markle a calificat decizia fiicei sale şi a soţului ei, prinţul Harry (35 de ani), de a părăsi viaţa regală “cel mai prostesc lucru”. “Nu îmi place să merg în instanţă contra lui Meghan. Dar de asemenea nu-mi place ce a făcut cu mine. Toate vor ieşi la iveală în instanţă. Toate convorbirile telefonice. Şi nu cred că ea vrea să se întâmple asta”, a spus Markle, fost regizor de la Hollywood. El nu a mai vorbit cu Meghan de când au avut neînţelegeri, înainte de nunta ei din mai 2018. Thomas Markle nu a reuşit să se întâlnească nici cu prinţul Harry, nici să-l vadă pe nepoţelul său, Archie. Se consolează văzândul pe micuţ şi pe fiica sa în ziare.

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, se pregăteşte din nou de război cu fiica lui. Asta deşi nu îşi doreşte acest lucru. Ultima sa dorinţă este să se întâlnească în sfârşit cu ea.

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1