X factor SUA - Petrecere surpriza pentru ziua de nastere a lui Nicole

Ultima actualizare:

De când juriul pentru formatul american X Factor s-a reunit şi a pornit în căutarea factorului X prin America, voia bună şi surprizele se ţin lanţ. Simon Cowell, parte din juriul formatului american X Factor, i-a făcut o surpriză de zile mari lui Nicole, care pe 29 iunie a împlinit 33 de ani. Un tort şi un tricou inscripţionate cu faţa lui Simon au fost vedetele petrecerii.

Primul sezon al formatului american X Factor şi-a anunţat juriul şi împreună au pornit în cautarea celei mai bune voci americane. Simon Cowell, La Reid, Paula Abdul şi Nicole Scherzinger sunt juraţii acestui sezon, şi împreună cu amfitrionul Steve Jones promit să găsească acel factor X.

Audiţiile X Factor SUA au ajuns zilele trecute în Seattle, iar evenimentul a coincis cu un alt moment special: ziua de naştere a frumoasei Nicole. Simon Cowell nu a putut lăsa acest eveniment să treacă neobservat, aşa că i-a organizat focoasei brunete o petrecere surpriză.

Cum Nicole nu a contenit să le amintească că va urma ziua ei, Simon a considerat că aceasta îşi doreşte ceva special. „Nicole era foarte entuziasmată de ziua ei, încât ne-a spus tuturor cu câteva săptămâni înainte. Ba mai mult, ne amintea de zece ori pe zi, ca nu cumva să uităm. Şi cum o dată în viaţă o fată împlineşte 33 de ani, merita ceva interesant şi năstruşnic!”

Aşa că, împreună cu colegii de la X Factor, Simon i-a pregătit ceva cu totul şi cu totul special artistei. Chiar de dimineaţă, cele peste 5000 de persoane prezente la audiţiile X Factor din Seatle s-au ridicat să-i cânte superbei brunete „Happy birthday”. A urmat apoi un generos tort, cu faţa lui Cowell imprimată în marţipan. Nici cadourile nu au întârziat să apară. Simon i-a dăruit un tricou inscripţionat „I LOVE Simon” şi o poză de-a lui.

Surse din echipa X Factor au declarat: „Cred că Nicole se aştepta la ceva extravagant....Un tort şi un tricou imprimate cu faţa lui  Simon nu erau chiar ce îşi imaginase artista, dar nu am niciun dubiu că îi va plăti cu aceeaşi monedă de ziua lui.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net