Ziua cea mai lungă pentru Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep  nu a reuşit  să păcălească  ploaia la Sydney
Simona Halep nu a reuşit să păcălească ploaia la Sydney

Ploaia a dat peste cap programul turneului de la Sydney, inclusiv al Simonei Halep. Românca ar putea disputa vineri (15 ianuarie) două partide foarte importante: semifinala şi finala.

Principală favorită a turneului de la Sydney, Simona Halep şi-a petrecut aproape toată ziua de joi în complexul olimpic. Numai că nu a putut juca decât 9 game-uri contra rusoaicei Svetlana Kuzneţova, în semifinalele probei de simplu. Meciul a fost amânat pentru patru ore şi jumătate din cauza ploii care a căzut în rafale şi a bulversat aproape tot programul zilei.

La scorul de 5-4 în primul set în favoarea jucătoarei noastre, ploaia a reînceput, astfel că arbitrul a decis ca meciul să se reia vineri, la ora 4 dimineaţă, ora României.

Dacă va trece de Kuzneţova, Simona ar urma să joace şi finala tot vineri, dar de la ora 10.30 (ora României). Ar fi pentru prima dată în cariera româncei în care ar juca două meciuri atât de importante în aceeaşi zi. Pe de altă parte, e şi un lucru foarte periculos pentru glezna ei stângă, care va fi suprasolicitată cu două meciuri la interval atât de scurt, pe o suprafaţă dură. 

Dacă va reuşi să câştige titlul la Sydney, Simona ar cuceri cel de-al 12-lea trofeu al carierei şi primul în Australia. De asemenea, dacă va repeta succesul şi la Australian Open, aşa cum visează şi ea şi visăm şi noi, atunci ar deveni a cincea jucătoare din istorie care reuşeşte „dubla”. Au mai izbutit să câştige în acelaşi an ambele turnee doar Azarenka (2012),  Henin (2002), Hingis (1997) şi Monica Seles (1996).

Florin Mergea e în semifinală

Mergea joacă  la Sydney primul  turneu al anului
Mergea joacă la Sydney primul turneu al anului

Florin Mergea a fost printre puţinii jucători care au reuşit să se strecoare printre picături la Sydney. Alături de indianul Rohan Bopanna, Florin a trecut cu scorul de 6-2, 6-4 de echipa australiană Sam Groth/ John Peers. Vineri, ei vor juca în semifinale contra perechii Thomaz Bellucci/ Leonardo Mayer. În concursul feminin, Raluca Olaru şi Iaroslava Şvedova au fost eliminate, dramatic, cu scorul de 4-6, 6-3, 10-8, de liderele probei, Martina Hingis şi Sania Mirza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net