Zi neagră pentru românce la Indian Wells. Toate trei au fost eliminate

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Final de drum pentru toate jucătoarele românce la Indian Wells. Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost eliminate în turul al treilea.

Paradoxal, cel mai aproape de victorie a fost cea care a avut adversara cea mai dificilă: Sorana Cîrstea. Ea s-a a pierdut la capătul unui meci de mare luptă, în fața numărului 7 mondial, ucraineanca Elina Svitolina. Doar ghinionul și poate acea ”teamă de victorie” prezentă mai mult în tenis decât în alte sporturi a făcut ca Sorana să irosească avansul de 4-2 pe care l-a avut în setul decisiv. Drept urmare, a fost învinsă cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6, după un meci care a durat două ore şi 33 de minute. Svitolina conduce acum cu 3-0 la meciurile directe.

Așteptările erau mari de la Simona Halep, care juca împotriva ocupantei locului 100 mondial, belarusa Aliaksandra Sasnovici. Învingătoare în turul precedent în fața campioanei de la US Open, Emma Răducanu, aceasta a mai reușit o surpriză, arătându-ne încă o dată criza de formă a Simonei. Sasnovici s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4, trimițând-o acasă pe Halep și, cel mai probabil, semnându-i acesteia ieșirea din Top 20 mondial la finalul turneului.

A treia româncă din această fază a turneului, Irina Begu, nu a avut din păcate, nici o șansă în fața americancei Shelby Rogers, fiind eliminată rapid, scor 6-0, 6-2.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net