Zhang a câştigat cu Halep primul ei meci la un turneu de Mare Şlem!

Ultima actualizare:

    Shuai Zhang
Shuai Zhang

Shuai Zhang e numele care stă acum pe buzele tuturor iubitorilor de tenis din România. Chinezoaica de 26 de ani a reuşit în această dimineaţă victoria carierei, reuşind s-o bată în primul tur la Australian Open pe Simona Halep, a doua jucătoare a lumii şi a doua favorită la turneul de la Melbourne.

În momentul în care cele două jucătoare au intrat pe teren, diferenţa pe hârtie era una enormă, Zhang fiind clasată pe locul 133 în lume. A fost şi motivul pentru care tenismena asiatică a fost nevoită să treacă prin calificări pentru a se înscrie pe tabloul principal la Australian Open.

Deşi numele ei nu spune nimic în lumea tenisului, Zhang e o jucătoare care în urmă cu un an şi jumătate se clasa pe poziţia a 30-a în ierarhia WTA. Chinezoaica are în palmares doar două trofee, ambele cucerite în ţara sa natală, la Guangzhou şi Nanjing. La turneele de Mare Şlem, Shuai Zhang nu reuşise însă niciodată până astăzi să treacă de primul tur, având un record negativ impresionant, 0-14. La a 15-a încercare, Zhang a spart gheaţa exact atunci când nu se aştepta nimeni, ea fiind considerată o victimă sigură înaintea confruntării cu Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net