Wimbledon 2019 / Simona Halep: ”N-a fost ceva plănuit să joc finală la Londra”

halep-simona-tenis-wimbledon2019-finala-epa-efe-h_55336047.jpg

Simona Halep a spus că nu și-a planificat un obiectiv special pentru Wimbledon 2019
Simona Halep a spus că nu și-a planificat un obiectiv special pentru Wimbledon 2019
Foto: EPA-EFE

Aflată la prima prezență în finala turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a declarat că își propune să joace bine la fiecare turneu la care participă. Și că nu și-a planificat un obiectiv special pentru turneul londonez.

După ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros, în iunie trecut, o ziaristă cunoscută din Marea Britanie, Catherine Whitaker, scria că a avut o discuție cu antrenorul jucătoarei noastre, Daniel Dobre, iar acesta i-ar fi mărturisit că obiectivul jucătoarei noastre este Wimbledon 2019. Întrebată în conferința de presă dacă a vizat acest obiectiv, implicit dacă și-a programat să atingă vârful de formă la turneul londonez, Simona a răspuns: ”Nu a fost nicio discuție de acest gen. Nimic plănuit. De fiecare dată când merg la un turneu eu sunt sută la sută. Că sunt mai puternică într-o perioadă, iar într-alta nu... Asta nu depinde numai de mine. Depinde de multe chestii. Am avut încredere și am știu că dacă încep să simt jocul pe iarbă pot avea o șansă în plus. Am lucrat în trecut și cu Darren la mai multe lucruri. Și la scurte. Să merg mai des la fileu. Nu prea am mers, dar atunci când am făcut-o a ieșit bine. Toate acestea și toți oamenii de lângă mine m-au ajutat să ating o formă bună. Nu știu când... Nu-mi fixez perioadele din an când să fiu în formă bună. Totul vine de la sine”. 
În iunie, contactată de ProSport, Catherine Whitaker a declarat că ”poate cu Dobre, Simona va juca mult mai agresiv la Wimbledon în acest an”. Sigur este că Halep va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16.00 (ora României), pe Terenul Central, prima ei finală londoneză.  

Loading...