Wimbledon 2019 / Simona Halep: ”Am reușit să transform emoțiile în ceva pozitiv”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a reușit să-și controleze emoțiile în decursul finalei cu Serena WilliamsFoto: Guliver / GettyImages
Simona Halep a reușit să-și controleze emoțiile în decursul finalei cu Serena WilliamsFoto: Guliver / GettyImages

Victorioasă cu 6-2, 6-2 în finala ediției 2019 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, contra Serenei Williams (37 de ani, 10 WTA), Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a declarat după meci că a avut emoții, însă a reușit să le transforme în ceva pozitiv.

La câteva minute după finală, Simona Halep mărturisea că încă n-a reușit să se relaxeze. ”Încă nu realizez ce se întâmplă. Sunt bucuroasă de felul cum am jucat și de cum am reacționat la un eveniment atât de mare. Am fost agresivă și n-am lăsat-o deloc să mă împingă în spate. Ceea ce ar fi fost fatal pentru mine pentru că este foarte puternică. Și pe iarbă nu ai nicio șansă dacă te retragi. Am încercat să deschid terenul cât se poate de mult și să o alerg”, a spus noua campioană de la Wimbledon, care a subliniat și după meci că au existat emoții înainte de finală. ”Am reușit să le controlez și să le transform în ceva pozitiv. M-am simțit extraordinar pe teren, astăzi și înainte. Am avut câteva chestii pe care le-am repetat și m-au ajutat”.

Simona Halep s-a comportat ca de obicei în dimineața finalei

Simona Halep a spus că în dimineața dinaintea finalei a făcut ceea ce face de obicei. ”N-am schimbat absolut nimic. Rutina este un lucru esențial în cariera mea. Încerc să păstrez lucrurile cât se poate de normal”. Recent, mai exact în primăvară, ea a mărturisit că obișnuiește să asculte melodia „Eye Of The Tiger”, semnată de cei de la Survivor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net