Wimbledon 2019: Monica Niculescu și Irina Begu dispută al doilea meci la dublu

begu-irina-niculescu-monica-wimbledon2019.jpg

Irina Begu și Monica Niculescu au avut evoluții bune la Wimbledon 2019
Irina Begu și Monica Niculescu au avut evoluții bune la Wimbledon 2019
Foto: Marian Burlacu, Wimbledon

Victorioase (3-6, 6-4, 6-2) în turul 1, în fața perechii Daria Kasatkina (Rusia) / Anett Kontaveit (Estonia), Monica Niculescu şi Irina Begu le întâlnesc astăzi pe Xinyun Han (China) / Oksana Kalaşnikova (Georgia).

Favorite cu numărul 15 al probei de dublu din cadrul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon 2019, Monica Niculescu şi Irina Begu vor juca astăzi (sâmbătă, 6 iulie), de la 13.00 (ora României), în turul 2, cu perechea Xinyun Han (China) / Oksana Kalaşnikova (Georgia). Disputa este programată pe terenul cu numărul 8 al complexului de la All England Lawn Tennis & Croquet Club și va fi urmată de o altă dispută de dublu fete în care Sorana Cîrstea și G. Voskoboeva le vor înfrunta pe A. Cornet și P. Matic. 
În primul tur, Niculescu şi Begu au trecut (3-6, 6-4, 6-2) de Daria Kasatkina (Rusia) / Anett Kontaveit (Estonia). Meciul a durat două ore, iar Monica l-a disputat la puțin timp după ce evoluase la simplu, împotriva lui Elise Mertens. Și în condițiile în care a acuzat dureri la gamba stângă. ”După meciul de simplu mi-am făcut niște ace, iar la dublu chiar am fost bine. Dacă eram așa și la simplu! M-am simțit foarte bine cu piciorul. Acum vedem cum va fi”, a declarat Monica pentru Click! imediat după meci, iar apoi s-a grăbit să-și facă recuperarea. 
Parteneră la acest prim succes, Irina Begu a completat-o pe colega ei: ”M-am simțit foarte bine. Începutul de meci a fost puțin mai lent. A trebuit să-mi regăsesc ritmul. Terenurile de joc sunt diferite față de cele de antrenament. Mi-a fost un pic greu la început, dar ulterior am returnat mai bine. Am încercat să fiu mai agresivă în joc. Și a funcționat. Din setul doi am jucat mult mai bine”. 

Loading...