Vrei maşina Simonei Halep? Te costă 89.000 €!

Ultima actualizare:

    În 2015, Simona  se mândrea cu  maşina pe care  acum o vinde
În 2015, Simona se mândrea cu maşina pe care acum o vinde

Cu peste 10 milioane de euro în conturi, Simona Halep nu are, cu siguranţă, grija zilei de marți (16 februarie). Cea mai valoroasă tenismenă din România s-a decis însă să mai facă curăţenie în garaj, aşa că şi-a scos la vânzare o „bijuterie pe patru roţi” pe care cere aproape o sută de mii de euro.

Când nu este pe terenul de tenis, Simona Halep este o împătimită a maşinilor puternice. Se relaxează conducând bolizi, care de care mai luxoşi. 

Cea mai bună tenismenă din România are un Range Rover, evaluat la peste 80.000 de euro, a primit din partea unuia dintre sponsori un Porsche arămiu, chiar în decembrie anul trecut, iar în urmă cu aproximativ un an, în garajul ei şi-a mai făcut loc un Porsche, de această dată roşu. Aceasta din urmă maşină se pare că nu este chiar pe placul sportivei, aflate pe locul 3 mondial, aşa că Simona s-a gândit să o vândă. Zis şi făcut! Halep a pus un anunţ pe un site de specialitate şi vrea nu mai puţin de 89.000 de euro pe maşina fabricată în 2014, cu care a făcut aproape nouă mii de kilometri.

A avut o zi plină

Simona a ajuns la Dubai, acolo unde începe de luni (15 februarie) turneul pe care l-a câştigat în 2015. După ce s-a antrenat duminică dimineaţă (14 februarie) alături de Jelena Jankovic, Halep a avut de răspuns întrebărilor ziariştilor. Ea va juca marți (16 februarie), în turul doi, cu învingătoarea dintre Ana Ivanovic şi australianca Daria Gavrilova.

Sorana Cîrstea, ședință foto la Rio

Sorana Cîrstea este în centrul atenției la Rio de Janeiro, acolo unde a fost invitată, la nici 24 de ore de la sosirea în Brazilia, să facă o ședință foto pe plajă. Sorana Cîrstea, Danka Kovinic, Christina McHalle și Teliana Perreira au pozat pentru organizatorii turneului WTA de la Rio de Janeiro pe plajă, la soare. Sorana a primit un wild-card pentru a juca pe tabloul principal al turneului WTA de la Rio de Janeiro. Aceasta e prima participare pe tabloul principal al unui turneu WTA pentru româncă,  de la open-ul din București, de anul trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net