Vrei bijuterii marca Serena Williams? Prețurile pornesc de la 300 de euro

serena-williams.jpg

Serena Williams
Citeste tot despre: 

În vârstă de 38 de ani, celebra tenismenă americană și-a lansat prima colecție de bijuterii de lux, în colaborare cu un renumit producător de diamante, KP Sanghvi.

Pasionată de fashion, Serena insistă să facă valuri în acest sector, mai ales în condițiile în care se apropie de finalul activității în circuitul feminin de tenis. Rivala Simonei Halep are deja în proprietate o linie de îmbrăcăminte, iar acum a intrat puternic pe piața bijuteriilor. Ca noutate în domeniu, Serena Williams a contribuit la designul pieselor cu câteva cuvinte reprezentative pentru viața și cariera sa.

Serena a scos la vânzare o serie limitată, de numai 70 de piese, toate beneficiind de un aur de calitate, de cel puțin 14 carate. Marea sa dorință a fost ca pe cercei, pe coliere sau pe brățări să apară cuvinte cu care sportiva s-a identificat de-a lungul timpului, precum „Great”, „Winner”, „Love”, „Sexy” și „Crazy”.

Amatorii unor asemenea bijuterii semnate de marea campioană americană trebuie să știe însă că prețurile sunt pe măsură, fiind cuprinse între 299 de dolari și 9.999 de dolari. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1