VIDEO Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!

serena-williams-sot-aniversare-relatie.jpg

Serena Williams și soțul ei au împlinit doi ani de căsnicie
Foto: Instagram

Serena Williams și soțul ei, co-fondatorul platformei Reddit, Alexis Ohanian au aniversat doi ani de mariaj prin cele mai simpatice imagini și filmulețe publicate pe platformele online, care le descriu perfect frumoasa relație pe care au clădit-o.

Cei doi soți s-au căsătorit în data de 16 noiembrie 2017, în New Orleans, iar acum sărbătoresc doi ani de când au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului. 

Cu ocazia acestei zile speciale, legenda tenisului a publicat o imagine de la nunta cu Ohanian, sâmbătă, 16 noiembrie. Poza a fost însoțită și de un mesaj amuzant, în care Serena glumește și spune că soțul ei „încă o suportă”. „2 ani și sperăm la mai mulți”, a scris Serena Williams.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au sărbătorit doi ani de căsnicie 

Fotografia nu a fost singurul mod prin care jucătoarea de tenis a decis să marcheze aniversarea a doi ani de la căsătorie. Aceasta a mai publicat tot pe rețelele de socializare și un filmuleț, un montaj care captura cele mai frumoase momente ale cuplului împreună, printre care și o poză cu fiica lor adorabilă, în vârstă de doi ani, micuța Olympia. 

serena-williams-sot-aniversare-relatie2.jpg

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!
Foto: Instagram

Nici Ohanian nu s-a lăsat mai prejos, și a publicat o imagine însoțită de un mesaj de suflet pentru partenera lui. „Întotdeauna pregătiți pentru următoarea gală..sau pentru o seară liniștită în care să ne uităm la seriale”, a scris acesta. Serena Williams și Alexis Ohanian s-au cunoscut din întâmplare în 2015, la un hotel din Roma. Fiind o fire romantică, Ohanian s-a gândit să își surprindă iubita doar un an mai târziu, în 2016, la același hotel, cu inelul de logodnă și marea întrebare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) pe

Într-un interviu oferit în luna ianuarie pentru revista Allure, Williams a dezvăluit că soțul ei o face să „strălucească”. „Oprah a zis la un moment dat să nu lași pe nimeni niciodată să îți acopere lumina interioară. Alexis nu face niciodată asta. Nici măcar nu încearcă. El e cel care mă pune în lumină, chiar dacă poate nu îmi doresc. El mă face să înaintez cum nu mi-am imaginat vreodată. Chestia asta am observat-o mereu în alte relații de-ale mele:ceilalți încercau să mă pună în umbră. Acum simt că strălucesc într-adevăr și fac tot ceea ce îmi doresc”, și-a descris Serena relația, potrivit Huffpost.com. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams) pe

Loading...

Citește și

  • alexis ohanian in tribune la us open

    Serena Williams a învins-o pe Maria Sharapova luni, la US Open, și pe teren și în tribune. Dacă pe teren s-a putut baza doar pe forța loviturilor ei și pe capacitatea ei istorică de a o intimida pe jucătoarea originară din Rusia, în tribune a fost ajutată de soțul ei, care a purtat un tricou cu un mesaj cu subînțeles.

  • serena williams pe coperta sports illustrated

    Serena Williams a apărut pe coperta suplimentului celebrei reviste Sports Illustrated despre cei mai stilați 50 de sportivi ai anului 2019. În interviul acordat cu această ocazie, sportiva de 37 de ani a vorbit despre inevitabila retragere din circuitul profesionist de tenis și despre noua ei carieră în lumea modei, cu brandul personal de îmbrăcăminte și accesorii.