VIDEO Serena Williams l-a dat afară pe Dominic Thiem de la propria conferinţă de presă

Ultima actualizare:

    Serena Williams a fost eliminată de la Roland Garros Foto: GettyImages
Serena Williams a fost eliminată de la Roland Garros Foto: GettyImages

Serena Williams a făcut spectacol la Roland Garros, dar nu pe terenul de tens, ci în sala de conferinţe! Tenismena a fost învinsă de către Sofia Kenin, în vârstă de 20 de ani, ocupantă a locului 35 WTA, situaţie care a iritat-o teribil pe multipla campionaă şi a determinat-o să aibă o reacţie complet nepotrivită în cadrul conferinţei organizate după închiererea meciului.

Serena Williams a avut o reacţie nepotrivită la un Grand Slam. După ce a fost eliminată de Sofia Kenin, în turul 3 de la Roland Garros, americanca urma să susțină o conferință de presă în aceeași sală cu Dominic Thiem. Austriacul de pe locul 4 ATP se afla în plin interviu când a fost informat că e rugat să plece din sală, pentru că Williams a sosit și nu are starea necesară să aștepte. A fost momentul în care finalistul de anul trecut și-a pierdut cumpătul.

”Nu mai sunt doar un junior! N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că ea (n.r. - Serena Williams) își face apariția? Atunci plec, nu mai stau”, a reacționat Thiem. 

Simona Halep la Roland Garros

Dacă Simona Halep va trece în optimi de Iga Swiatek, va avea parte de un duel în sferturi cu învingătoarea dintre Bolsova și Anisimova. Mai departe, în semifinale, românca se va întâlni cu una dintre următoarele patru adversare Siniakova / Keys (cap de serie 14) și Kenin / Barty (cap de serie 9).

Iga Swiatek are doar 18 ani şi se află pe locul 104 WTA. Iată ce a declarat sportiva despre meciul cu Simona Halep."Să joc împotriva lui Halep e unul dintre visurile mele, nu am nimic de pierdut. Să ajung în turul 2 era obiectivul meu. Eram fericită că joc pe tabloul principal. Sunt la liceu, în Varsovia. Sunt la o şcoală privată, astfel că profesorii ma înţeleg. E cam greu să mă descurc cu ambele. E incredibil că am ajuns în a doua săptămână la Roland Garros. Sunt fericită că am ocazia să vad măreţia jucătorilor de top şi chiar să învăţ de la ei. Şi sĂ pierd cu Simona e frumos", a vorbit despre meciul cu Halep, Swiatek.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net