Victorii româneşti la Indian Wells. Diseară e derby-ul Niculescu - Cîrstea

Ultima actualizare:

    Patricia Ţig a trecut de calificări la Indian Wells
Patricia Ţig a trecut de calificări la Indian Wells

Turneul de tenis de la Indian Wells, una dintre cele mai importante competiţii ale anului, programează în această seară primele meciuri de pe tabloul principal la feminin.

Între timp, sunt în plină desfăşurare calificările, ţara noastră având reprezentanţi atât la masculin cât şi la feminin. Astfel, Patricia Maria Ţig a reuşit deja să acceadă pe tabloul principal, ea trecând în meciul decisiv de americanca Julia Boserup, scor 7-5, 6-0. În primul tur, Ţig va întâlni o altă jucătoare trecută prin calificări, columbianca Duque Marino.

La băieţi, Marius Copil a debutat cu o victorie în calificări (7-6, 6-2 cu cehul Rosol) şi mai are nevoie de un succes, diseară americanului Kudla, pentru a se califica pe tabloul principal.

Meciurile din primul tur al turneului feminin vor începe astăzi, de la ora 21.00, cu confruntarea sută la sută românească dintre Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea. În meciurile directe, Monica o conduce cu 4-2 pe Sorana.

Celelalte două reprezentante ale noastre, Simona Halep şi Irina Begu vor intra în concurs direct în turul secund, beneficiind de statutul de cap de serie. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net