Victoria Azarenka, calificare spectaculoasă în semifinalele turneului de la Miami

Ultima actualizare:

    Azarenka a avut o revenire speculoasă la Miami
Azarenka a avut o revenire speculoasă la Miami

Victoria Azarenka, fostă numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Miami (SUA), de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari, învingând-o în două seturi, 7-5, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, într-o partidă disputată marţi, 27 martie.

Azarenka, ajunsă pe locul 186 în clasamentul WTA, ca urmare a problemelor personale cu care s-a confruntat în ultimele 18 luni, participă la această competiţie în baza unei invitaţii oferite de organizatori. Cea cu care se va lupta pentru un loc în finală este americana  Sloane Stephens, numărul 12 mondial, care a învins-o la rândul ei pe Angelique Kerber cu scorul de 6-1, 6-2. 

"A fost o surpriză şi pentru mine ceea ce am reuşit să fac din punct de vedere fizic după revenirea mea. Nu m-am simţit niciodată într-o formă atât de bună", a declarat Azarenka, angajată într-o bătălie judiciară pentru custodia fiului său, pe care l-a adus pe lume în decembrie 2016, relatează Agerpres. 

Jucătoarea de 29 de ani are un palmares impresionant, câștigând de trei ori turneul de la Miami , ultima oară în anul 2016. Are în palmares 20 de titluri în cirucitulș profesionist, dintre care două sunt titluri de Mare Șlem. 

Miercuri, 28 martie se vor desfășura celelalte două emciuri la fel de tensionate din sferturile de finală ale turneului de la Miami dintre Jelena Ostapenko (nr 5 mondial)- Elina Svitolina (nr. 4 mondial) și Venus Williams (nr.8)- Danielle Collins (nr.93). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net